Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Podla mna je interklinik komercna zalezitost, vsade sa zviditelnuju a preto su taki drahi. Pochybujem, ze su tam nejaki extra chirurgovia. Je to skor o reklame..
Tina:
Aj ja som vcera kukala modre z neba..:-) Som si povedala ze jake ja riesim malickosti, ze jaky ona mala frnak,chuda...teda ale ta pani bola po OP poriadne domasakrovana.. ja som take brutal modriny a opuchy nemala... ale som myslela ze jej ho spravia mensi...
A nemyslim ze na drahej klinike to to spravia lepsie... dolezity je operater...
Na hentej klinike - interklinik stoji nos od 19.000...takze plus ostatne serepeticky a narkoze to moze vyjst aj 30.litrov si myslim...
Oriesok:
tak teraz keby si ma videla..zacinam si tlacit nos do strany :-DDD .. ked vravis ze to neni blbost ;-)
aj ja mam pri koreni nosa hrbolcek, ale je nebadatelny, len na dotyk citim, ze na lavej strane ej kosti viac a na pravej menej ani som o tom nevedela. Ta cela kost hore je na dotyk hrbolata - nie je rovna. Aj vy to tak mate? Ale je to taka banalita. Podla mna operovany nos nebude nikdy stopercentny.
Janchili nie je to blbosť tlačiť nos na opačnu stranu :-) Aj keď len par minut denne. Mne sa chcel tiež vratiť naspäť po operácii keď som sa rano pozrela do zrkadla sa mi stale zdal do boku aj keď menej ale bol, tak som si ho občas tlačila cez den na druhu stranu a teraz 3 mesiace po operacii je rovnejši možno nejake 2mm ešte ale to nie je ani vidno to si nikto nevšimne. Ja som si aj kosť naboku stlačala, lebo som ju mala pred operáciou a trochu aj po operácii bližšie k lavemu oku a špičku doprava, tak to som si tým stlačanim do opačnej strany upravila, aj keď na 100% sa to asi ani zoperovať nedalo.
No a ten hrbolček čo maš navrchu zase tak ten mam aj ja ale na chrupavke nie na kosti a ten sa mi nechce upraviť ani stlačanim, to sa asi musi znova operovať.
Tina:
ja si ten hrbcek taky obcas tlacim...jemne masirujem..ale nejak to nepomaha... :-/ Aj som si jemne tlacila nos do opacnej strany na ktoru sa mi vykrivuje... :-D ale to je asi blbost..
Ahoj Lu-cia,
no druhy prispevok sa objavil uz iba 2krat :-) Tak gratulujem k OP :-)
Aj ja som si Dr. Kovaca zvolila hlavne koli referenciam na nete..ale potvrdili mi to aj lekari ze on je na nosy naj odbornik.. Suhlasim s tym ze na klinike boli vsetci hrozne mili..aj Primar.
Drzim palce nech tvar nosteka ostane zachovany! :-) Zda sa mi ze vsetci sme mali po tyzdni super nosteky..a pak sa to jemne doondilo :-( jazvy, hojenie,opuch... ale snad to nebude tvoj pripad a vysledny efekt bude dokonaly...! :-)
No ako vravis, nikto nie sme dokonale sumerni..takze male nerovnosti sa daju zvladnut... ked uz mame mega krivane prec ;-)
... V mojom pripade ale snad nenarastie ten hrb a zakrivenie a opuch sa unormalni, lebo pak asi budem musiet neco riesit reopkou.. :-/ No som len 2 mesiace po OP..tak snad sa neco ece udeje k lepsiemu...
Ops, pardon, musim sa poopravit, vcera to bol iba tyzden a jeden den od operacie, a pan primar mi uz dal dole dlahu, uz mam len nenapadne naplaste na ca. 4 dni.
Inac, keby som aj niekde nasla nejaku jamku alebo co, pokial to nebude kricat kazdemu do oci, tak to necham tak, dokonala sumernost neexistuje ani v prirode. Mam kamosky s peknym nosom a predsa na kazdom sa da najst nejaka drobnost :) Nebudme uzkostlive, aby sa nestalo, ze nedovidime dalej od nosa :)
Dufam, ze sa tento prispevok opat neobjavi hned 4 krat :)