Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
No niektore missky z Venezuely(asi tie myslis-tie su cele plastikove)vyzeraju ako transky...a niektore maju az prilis male nosy..mozno to dobre vyzera na javisku, ale v reali to nemusi tak byt... navyse, bohvie ako sa im cez tie mini pidi nosiky dycha :)Mne by stacilo keby sme mali tie nosy aspon rovne :-) Vsak chceem zas byt prirodzene nie? ;-) teda aspon ja... ne jak tie barbiny...
Oriesok,
prepac uz sa mi to asi pletiete..ale ty si bola tiez u Kovaca? ak hej tak sa divim..lebo stale dava dalsie a dalsie kontroly..az mi to pride zbytocne.. teda tak casto...
No kazdopadne, ak nieco nie je v poriadku tak sa dozaduj kontroly..vsak musis mat garanciu nejakej "zaruky"...Neboj sa ozvat..
Aj ked ja osobne si myslim, ze ist za kazdu cenu na opravu len z principu ze ked sme si uz raz dali robit nosy a zaplatili sme...a chceme ich mat dokonale nie je spravne... Aj ked sme tuzili po super nosiku.. Mali by sme zvazit zmenu pred a po.. a ked je pozitivna...a je tam nejaka chyba...tak sa asi treba zmierit.. samozrejme ak ide o nejaku malickost, nie nieco do oci bijuce.. A teda opat raz pisem a dufam..ze sa to este spravi hojenim a casom... :-/
Lebo ako pisali uz mnohe, zrejme kazda reOP je riziko ze to moze byt aj horsie... :-/
Bože ja vam tak zááááááááááávidím, že maet prisť na kontrolu po par mesiacoch, aspoň sa možete opýtať ak sa vam niečo nezda. Ja mam isť kam? Asi na lampareň :-. Tiež sa všetko snažím dozvedieť tuna z fora. Neviem čo si mam o tom myslieť, že už to nechce vidieť, nezaujima ho čo sa mi s tým deje neskôr, je mi z toho hrozne smutno čo si myslite vy? asi to nebude až taky zodpovedný odborník a šlo mu iba o peniaze?
Aj ja mam v nose take divne veci..mam tendenciu si to stale smatrat :-D som si odlozila kontrolu u Dr.Kovaca..lebo sa mi zda ze sa mesiac nic nezmenilo..tak som si to odlozila o dalsi mesiac...veci co ma zaujimali som sa dozvedela od vas :-)A stale dufam ze to odpuchne a napravi sa trochu :-D
Oriesok_
Aj ja to tam tak mam :) To tam je este opuch. V pravej dierke mi to uz zmizlo a v lavej to este je. Ja si myslim, ze nam to po roku vymizne uplne ;)
Ja keď si dam do nosa prst, tak tam citim všelijake kopčeky a neviem ešte čo všeličo :-D. A to som pred operáciou tam mala normnalne a teraz sa musim zmieriť s tým že to tam mam asi zjazvene. No nevadi hlavne že nevyzera tak ako pred operáciou.
Oriesok_
Dakujem za info, potesila si ma :) Ja tam mam hrbolcek na jednej strane a na druhej nie ale citim to len na dotyk. Vidiet to moc nie je. Aj vy mavate taky pocit v nose ako keby bol robeny? :D
Veru operovany nos nebude nikdy sto percentný. Ja keď som sa chirurga opýtala či ma byť na dotyk cítiť tie spojene kosti navrchu povedal mi že ano lebo to tak ma každy kto ma robeny nos. A male hrbolčeky pokial to nie je vidno su tiež normalne. Lenže ten môj hrbolček je vidno takže to si dam určite odstraniť :-)
Aj ja som pozerala modre z neba :-) Spredu ho mala pekný ale zboku by som ho ešte skratila. A možno sa jej to ani nedalo viacej skratiť keďze ho mala až priliš dlhy a tak vela sa možno neda ubrať, neviem.
Janchli tlač :-DDD uvidiš o dva mesiace či to bude lepšie.