Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

alaa

bol niekto na operacii celeho nosa ( makka aj tvrda cast )v zime ? V decembri, january, february? Vie mi niekto povedat, preco mi to doktorka v tom obdobi neodporuca ? Dakujem :)

Oriesok_

BarbieOne1 u mna bolesti neboli žiadne po operácii keď som mal tu dlahu ani som nevedela že ma operovany nos. Je to divne lebo predsa len mi to aj lamal a tak ale mna nič nebolelo. Iba na dotyk keď som sa omylom buchla v noci s rukou.
A do prace môžeš ist v pohode ak ti daju dolu dlahu budeš mať nos sice opuchnuty ale ten opuch nie je viditelny pre tých čo nevedia že si mala robeny nos budeš o tom opuchu vedieť iba ty.
A kam ideš na operáciu?

BarbieOne1

Ahojte.. koncom janura, zaciatkom februara sa chystam na opku nosa.. Zaujimalo by ma ake mate skusenosti s tymto zakrokom co sa tyka bolesti..

Je to take neznesitelne, alebo ked je clovek v klude, tak skoro nic neciti?(myslim tym v prvych dnoch)

A po akej dlhej dobe je vhodne ist potom do prace aby bol clovek fit?

S1M

Oriesok_
Kontrolu mam na buduci tyzden, tak som zvedava, ale podla mna sa k tomu este nebude vyjadrovat lebo to bude 3 alebo 4 tyzdne od reoperacie. Chrupavka je uz ok, nevypukla ale je nizcie ako ta napravo, stale to robi nos krivy :(
liza8
Uvidime, zatial si to stale vylepujem ako povedal. Mam pocit, ze stehy tam stale mam a je tam maly opuch. Len aby to neostalo.

liza8

oriesok
a to si si ho ako tlacila?:)

sim
ale ved to je este cerstve, podla mna sa ti bude rovnat pekne.. a aspon ho mas o nieco lepsi?:)

Oriesok_

SIM a čo ti nato povedal chirurg? Že už je to dobre? Aj ja som si ho tlačila na druhu stranu a teraz ho mam rovny, no uplne na mmm asi nebude nikdy, ale je to lepšie ako po operácii aj pred operáciou, lebo sa mi chcel pokriviť naspäť. Vyskušaj naši chirurgovia neodporučaju tlakove masaže ale keď som sa nato opýtala českych chirurgov na fore tak mi odpovedali viacerý že si ho môžem tlačenim na opačnu stranu narovnať. Kym to nie je uplne zahojene. Že techniku by mi mal ukazať môj operater, no tak to môžem zabudnuť žeby mi take niečo ukazal, keď mi nič take neoporučal.
A ktovie či sa da vôbec narovnať akože operatívne ak ide do strany iba 2mm ako u mňa. Možno si ho sama vyrovnam uplne.
Karinn niektorý chirurgovia by vôbec nemali mať diplom, keď davaju najavo svojim spravanim, že on je niekto a ty nikto. Bola si pre neho iba dobrý zarobok a jemu je jedno či si spokojna s operáciou alebo nie.