Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
tina1112
No ja som pocula, ze vraj cim viac chodis na reoperacie, tym to je riskantnejsie a moze to vyzerat horsie koli vnutornym jazvam..
Niektore baby tu spominali, ze si nos zatlacaju tak aby bol rovny, tak to skusim aj ja. Za pokus nic nedam, hadam sa vyrovna.
Ja mam ten nos stale dokriva :( Sice nie az tak ako bol ale ide aj tak dolava, nie je uplne rovny :( Vidia to uz aj ini ludia a na fotke to bije do oci ked ma fotia spredu :( 2.operacia a ja nemam stale sumerny nos..
Baby aj vy mate z nosa depku? Ja musím ísť štvrtý krat na operáciu už ma to nebavi chodiť po reoperáciach a ani ma nebavi žiť s nosom čo je nesumerny a hambim sa pozerať niekomu do oči pri rozhovore. Aj s vami sa už chirurg nechcel normalne porozpravať ak ste mali po operácii problem? Tiež bol na vas arogantný a neochotný nedalo sa mu nič normalne povedať? Preto ani reoperácie nikdy nedopadli ako by mali. Už som si dosť posmeškov užila na škole... tak aspoň chirurg by mohol mať pochopenie čo to pre mňa znamená mať konečne pekný nos.
Niekto ide na operáciu, je to zaležitosť tri týždne a už normalne žijú s pekným nosom ako vždy chceli a u mňa sa tým zaoberam už vyše dvoch rokov prečo aj ja som nemohla mať hneď pekný nos po prvej operácii? Alebo aspoň po druhej? Ja mam aj ine starosti ako stale myslieť na to že o rok chcem isť znova keď to chcem mať tiež pekne. A dovtedy kým čakam na reoperáciu odkladam všetky zaležitosti čo som ešte v živote chcela stihnuť napr isť na vysoku, alebo najsť si novu pracu isť na nejaky jazykovy kurz, dovolenka pri mori... takto ma nič nebavi a nič z toho sa ešte nechystam uskutočniť kým nebudem mať aj ja niekedy pekny nos ako som chcela. Nič ma nebavi a naposledy pri tretej operácii som si pomyslela keby som sa radšej z tej narkozy nezobudila ak to znova nebude dobre. Bohužial som tu :-(
sim
len jednu stranu?
nezufaj este simcek, ruso, ked mal po operacii, mal tu spicku riadne krivu a po troch mesiacoch sa mu to vyrovnalo:)..podla mna ten chalan nemusi ist uz na ziadnu reopku...snad to bude tak aj u teba
liza8
No ja som dva tyzdne po reoperacii, opravoval mi tu jednu stranu spicky no stale to vyzera krivo. Asi ma porazi.
oriesok
hej hej, a na tej druhej strane, kde to mas vystupenejsie, tak to je zase jazva, takze opuch to urcite nie je. Ja mu poviem, ked tam najblizsie pojdem, ze tu spicku chcem opravit, aj ked mozno nie tu jamku, ale aj tak je tam co opravovat. :)
Nevyrovnalo sa mi to mam to stale rovnako, ak by to bol opuch tak by sa to podla mňa už same upravilo buť jedna alebo druha strana. Tak asi nam zobrali z jednej strany viacej :-(
oriesok
no ved to, bol by moc uzky, uz aj teraz mi pride ta spicka dost uzka...tiez by som chcela, aby mi pridal do tej prepadnutej strany nieco, ale som nepocula tu o nikom, komu by to robili, tak neviem, aky by bol vysledok:)..tebe sa to same vyrovnalo?:)..a ved ja som tiez 4 mesiace po a nic:D...fakt tu spicku by som rada este napravila, mozno keby sa trochu zdvihla, tak by nebola taka ostra ...aspon si myslim:)