Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

liza8

jana c
ahoj, veru napis nam, ako si ty spokojna...dlho si nedala o sebe vediet:). A prosim ta, uz som zabudla, co si mala s tou spickou, ze si bola 2x na reopke? dakujem

Oriesok_

A budeš v CA? Alebo v LA? Ak budeš v CA tak bude o teba super postarane, veď aj o tých čo im to robili v LA ale po CA mne bolo dosť zle, vracala som krv čo mi stekala počas operácie do žaludka. Tak sestrička ma prišla v noci pozrieť či som nahodou neopadla na zachode :-) starali sa veľmi.

Oriesok_

BarbieOne1 aj aj som bola v ružinove u jedneho dr čo sa mi nechce menovať, lebo musím isť znova :-( Dlahu davaju dolu po 14-20 dnoch. Mne ju dali dolu po 15 dnoch. Potom už nič, išla som normalne do prace a nikto si nič nevšimol, nikomu som nepovedala že som bola na operácii. A keby si aj všimli tak sú ticho :-)
Super potom sa ozvi ak budeš chcieť ako to dopadlo.

S1M

BarbieOne1
Za tyzden az dva tyzdne, ak ti budu robit prepazku. Ak len makku cast tak to len prelepia.
Tak to budes riadne vynovena, uz len zarabat trebars ako fotomodelka aby sa ti to vratilo :)

BarbieOne1

Oriesok

Idem do ruzinov.nem k doktorke simonovej, robila mi pred nedavnom aj prska a som s nou zatial spokojna.

Za kolko dni davaju dole dlahu?

S1M

Jana C
Ja mam KO teraz vo stvrtok.
kerinka
To je problem, lebo nemam predchadzajuce fotky mojho nosu, mozno by sa nieco naslo ale terajsi by som pofotila asi az za tyzden, lebo si ho este vylepujem leukoplastom aby sa to symetricky hojilo.

kerinka

S1M ja idem na operaciu vo februari ku Kovacovi. Mohla by som ta poprosit, aby si mi poslala tvoju fotku pred uplne prvou operaciou a teraz? Ako mna by nic neodradilo, od toho, lebo som z nosa smutna, ale chcem vidiet tvoj ked myslis, ze nemaju do tej operacie ist...Ja som videla fotky co Kovac operoval rusa a jemu ta operacia napriklad velmi pomohla, a ma ho pekny.

S1M

Ja som naopak mala strasne velky opuch na druhy, treti den. Tamponada ci tlacila na dutiny a upchavalo to slzovody, opuch okolo oci.. Najhorsie je dychat stale ustami, strasne to vysusuje, hlavne v noci. Ak nemusite ist na operaciu, nechodte. Je nas tu dost, co chceli mat rovny nos a nemaju ho ani po 2. operacii. Ak nemate naozaj krivy nos alebo havrani tak zbytocne neriskujte, aby ste to neolutovali. Zotavuje sa tak 2-3 tyzdne no najhorsi je asi prvy tyzden. Boliet to neboli, ale tazko sa dycha, nos sa upchava, tamponada tlaci a opuch je neprijemny.