Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ilona77

S1M:
Tak to nema chybu, ja som teda ta blondinecka:-). Ano, presne, lezala som krizom oproti tebe a Kovac mi vravel, ze banoval, ze sa dal nahovorit, lebo on bol s mojim nosom spokojny (nuz, ja vsak nie), len skoda, ze sa mi chcelo hrozne spat (az do rana), rada by som videla tvoj nostek.

S1M

ilona77
Ja uz mam v tom chaos :) Ty mas blond vlasky? Jaaj tak to som bola ja tam, ano 15teho to bolo ale na noc som tam nebola, len som polezala a mohla som odist. Ano starsia pani tam bola a ty si lezala nakriz oproti? Tebe vravel Kovac, ze mu bolo luto pustat sa do tvojho nosteka ked ta prebral?

ilona77

S1M:
No, mna operoval 15.12., na izbe som bola s jednou starsou pani a viem, ze ked som sa prebudila, bolo na izbe aj nejake dievca s mamou, ale vobec som ju nevidela, lebo som bola stale v polospanku:-). Ale na 2.den, ked som uz isla domov, som v satni stretla blondinu,ktora isla tiez na operaciu nosa, lebo ju isiel fotit, tak to si nebola ty?

S1M

ilona77
Ano na prvej som bola u neho. Opravoval mi ho lebo sa mi pokrcila chrupavka v spicke a nemohol to tak nechat. Na prvy operaciu som isla s krivym nosom. Ked som mala asi 16 tak ti zlomili nos basketbalovou loptpu tak si to asi vies predstavit aky bol krivy.
Teraz na prvy pohlad uz nic nevidno, no ked sa pozrie clovek blizsie nie je to uplne rovne, ale som po reoperacii a podla mna ten opuch to opticky krivy.
Stretli sme sa v satni? Nespominam si, lebo ja som bola v satni myslim sama a prijali ma tam asi po 13tej :) Videla si teda mna? Nejaka blondinecka isla na operaciu nosa a ja na reoperaciu. Dve nosiarky sme tam boli.. a dvaja chalani.

hraskulca

moj nos tiez nieje ideal...ziadny extrem...ale ked vidim niektore dokonale nosteky...no,zamrzi...ale nikdy by som kvoli tomu nepodstupila operaciu...mozno kebyze je to fakt neznesitelny extrem to ano...ale takto...no neviem

ilona77

S1M:
Teba som stretla v satni? Ja som mala uz dlahu, operoval ma 15.12. Chcela som vediet, naco si tam vobec bola, lebo si mala krasny, dokonaly nos. Presne taky, po akom tuzim. Co si si tam, preboha, davala opravovat, ved nemal chybu... A na prvej operacii si bola tiez u neho?

ilona77

Caute, vsetky nespokojne:-(.
Ja mam po 3.operacii a som zufala. Je to hrozne, som odhodlana ist na stvrtu, ale uz v ziadnom pripade k tomu istemu doktorovi. Prosim vas, ktora z vas bola v Banskej u Kovaca 16.12.?