Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Lu_cia

Peter25

Peto, na Tebe to je pekne vidno, ako chlapi neriesia kazdu blbost a preto sa im lahsie zije :))) To len my zeny vsetko donekonecna rozoberame, ale da sa s tym nieco robit ...

Ja uz nechcem, aby sa moje prispevky zobrazovali viac ako jedenkrat :(

Lu_cia

Ahoj Kerinka,

na poslednej kontrole (pred mesiacom) som videla v cakarni jedno dievca, ktorej sa spravil viditelny hrbolcek (mohla byt 2-3 tyzdne po operacii). Ja tiez cosi citim pod kozou na viacerych miestach, len si na to moc nesaham, uvidim, ako sa to cele zahoji a potom to budem riesit (3 tyzdne po operacii som to tam necitila, co vsak moze byt sposobene tym, ze teraz ustupuje opuch a tkanivo zrasta, tak je to hmatatelnejsie). Volnym okom zatial nie je vidno nejaky vyrastok alebo ako to nazvat :). Doktor mi vsak masirovat neodporucal (v mojom pripade, lebo sa to celkom dobre hojilo). Aj keby mi vznikli hrbolceky a cakala ma nejaka uprava (co sa stava celkom bezne a nie je to vraj nic strasne), tak som stale stastna, lebo ten nostek je fakt lepsi nez predtym. Preto sa nenechaj zastrasit. A ak zvazujes p. primara Kovaca, neverim, ze by Ta nechal odist s nejakym viditelnym nepodarkom. Je asi pravda, ze robi prirodzene nosy, lebo u mna si nikto nic nevsimol. A to som mala na nose riadny hrbolcek.

peter25

Ale ved ja netvrdim, ze mam uplne rovny nos, koren nosa je rovny, lebo je to kost, a ta ma nizsiu tendenciu puchnut, mne nos pred OP vybocoval aj z predu aj z boku, zaroven som mal nesumerne nozdry...nieze by som bol nejake monstrum, ale proste som vedel ako ten nos vyzeral predtym, nez som si ho zlomil. Zajtra to bude mesiac po tom co ma rezali, nos este puchne, chrupavcita cast nosa, cize spicka, je jeden den navreta, jeden den odpuchnuta...urcite odporucam kamilkovy caj, a macat si tampony a davat na ten nos(nie horuce) jasne je, ze mesiac, ani pol roka ten nos nebude sumerny, prava a lava strana je odlisna(mala asymetria), lenze ked si chytim nos, tak lava strana je maksia, kym prava je tvrdsia(opuch), a preto ta asymetria...je to ale tak minimalne, ze by som sa musel fotit z 20cm vzdialenosti, odfotit kazdy uhol, a potom by som videl rozdiely...a presne toto sa mi zda, ze robite...kazdy tyzden ten nos odpucha viac a viac, je to jasne vidno...ani herci ani herecky(aj ti po opke) nemaju sumerne nosy. Hodnotit nos 2 tyzdne alebo mesiac po operacii je divne

kerinka

Ahoj Lu_cia, dakujem, toto som potrebovala pocut. BO ja uz mam vazne pri citani tejto diskusie niekedy pocit, ze pojdem na operaciu, zaplatim prachy, 2 tyzdne si uzijem monokle pod ocami, opuchnutie, zle dychanie a pod..A vysledkom bude ten isty nos co pred tym...
Pri tom, ked som bola u doktora sa objednat na operaciu, tak dvom babam daval dole tie leukoasty z nosa, a obe ho mali dobry...Tak neviem, ako vyzeraju vase nosteky, ale bola by som fakt rada, a myslim, ze aj iny co tuto diskusiu navstevuju, ale neprispievaju sem (co predpokladam ze ich je mnozstvo, hadam aj viac ako 30nosov sa podla mna mesacne operuje na slovensku), keby ste nam povedali, o kolko percent mate lepsi nostek ako pred tym..Ozaj by som chcela tie percenta vediet.
Aj ked napisete iba 30% je to predsa len aspon trochu zlepsenie vzhladu nosa...Vopred dakujem

Lu_cia

Ahojte vsetci. Som tu po dlhej dobe, ale asi je to tak dobre. Nehnevajte sa na mna baby, ale ste niekedy histericke, az strach, normalne ma/nas desite, hlavne, ked citam, ze ste sa niektore nahodu stretli v ambulancii, ci cakarni a chvalite si svoje nosy, ze vraj "naco si sa dala operovat, ved si ho mala dobry...". Ja mam asi mesiac a pol po operacii v BB a moj nos sa tiez stale trosku meni, je podla mna este hruby a spicka tiez. Je pravda, ze by som si nieco predstavovala este lepsie, ale napriek tomu faktom je, ze je dobry. A to vobec nie je dokonaly, ak vobec niekedy bude. Je na vas vobec nieco dokonale? Nechcem sa dotknut tych dievcat, ktorym sa operacia fakt nepodarila, ale vacsina tu podla mna prehana. Vsade sa pise, ze nos nadobuda svoj tvar minimalme pol roka. Tak nerobte tu poniektore take HALOOO a bude rezervovanejsie a hlavne objektivnejsie.

Lu_cia

Ahojte vsetci. Som tu po dlhej dobe, ale asi je to tak dobre. Nehnevajte sa na mna baby, ale ste niekedy histericke, az strach, normalne ma/nas desite, hlavne, ked citam, ze ste sa niektore nahodu stretli v ambulancii, ci cakarni a chvalite si svoje nosy, ze vraj "naco si sa dala operovat, ved si ho mala dobry...". Ja mam asi mesiac a pol po operacii v BB a moj nos sa tiez stale trosku meni, je podla mna este hruby a spicka tiez. Je pravda, ze by som si nieco predstavovala este lepsie, ale napriek tomu faktom je, ze je dobry. A to vobec nie je dokonaly, ak vobec niekedy bude. Je na vas vobec nieco dokonale? Nechcem sa dotknut tych dievcat, ktorym sa operacia fakt nepodarila, ale vacsina tu podla mna prehana. Vsade sa pise, ze nos nadobuda svoj tvar minimalme pol roka. Tak nerobte tu poniektore take HALOOO a bude rezervovanejsie a hlavne objektivnejsie.

tina1112

peter25
asi mas pravdu, sme moc prisne na seba,
teraz je taka doba, kazda chce byt dokonala,

napis mi na mail chcem sa popytat par veci ohladne oparacie...

Oriesok_

Peter25 teši ma že ho maš rovný spredu aj zboku. My ho tak bohužial nemame. Ja napr. tam mam po operácii hrbol znova, sice menši a posunutý nižšie. Aj spredu si ho musim tlačiť na druhu stranu lebo som ho skoro mala krivo doprava ako pred operáciou. A ak by som mala isť aj 4 krat na reop, tak pôjdem. Veď som si zaplatila za to aby som mala konečne aj ja pekný nos a raz sa toho chcem dočkať.