Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
peter25
Ja Ti rozumiem, ked som bola v BB ja, tak tam lezali dvaja chlapi na septoplastiku, takze nie je to iba vec krasy...
Petko, tak to si mal hrozne. Tesim sa, ze Ti to vyslo. A mozes zacat odznova, s este lepsou frajerkou (aj to uz dufam prebolelo) :)
Frajerka bolela viac ako nos...cize kazdy, kto zazil rozchod s osobou, s ktorou bol dlho a veril, ze to bude tak nejak navzdy, vie aka je to bolest...a ak chce ist na OPku nosa, tak nech kludne ide, je to neporovnatelne mensia bolest :) to uz je ake porovnanie, hehe. Mne robili aj septum, aj vonkajsi nos, nieje to otazka iba zien, nas tam bola vacsina muzov. Inak na dotyk ta nerovnost, to je normalne. Neviem Lucka nakolko si sa do tej temy rypala, nez si isla na opku, ale fakt oni to znutra fakt brutalne dolamu, a tie hrbolceky, najma po bokoch kostenej casti, je zrastajuca kost...tie osoby, ktore musia mat tie masaze, su zial osoby, ktore maju velku nachylnost na jazvenie tkaniva, a cim viac operuju, tym viac bude ich vysledok stat za ...
peter25
Ja Ti rozumiem, ked som bola v BB ja, tak tam lezali dvaja chlapi na septoplastiku, takze nie je to iba vec krasy...
Petko, tak to si mal hrozne. Tesim sa, ze Ti to vyslo. A mozes zacat odznova, s este lepsou frajerkou (aj to uz dufam prebolelo) :)
peter25
Lucka,
ja som skor riesil to, ze po OPke som nemohol spavat, mal som komplikacie. Rozisla sa so mnou frajerka 2dni pred OPkou, tak som mal take nervy, ze mi praskla cieva v tom operovanom nose a nevedeli mi zastavit krvacanie, usta opuchnute, nemohol som jest poriadne. Samotna OP je v pohode, moja uloha v tomto celom je povedat ludom, ze ak uz sa rozhodli, a svoj nos nemaju prave najradsej(respektive sa im zle dycha) nech idu do toho, poriadne si sadnu s chirurgom, nech ho doslova tyranizuju tupymi otazkami(on je odbornik, nie vy, a jeho povinnost je odpovedat, je to predsalen furt iba sprosty biznis) Bolest je minimalna, uplne uspanie bolo super, naladovka predtym bola uzasna(trepal som im tam take sprostosti, ze ma radsej rychlo uspali) a sestricky a lekari na Antolskej boli proste GENIALNI. Co bolo tiez super, ako sme si so spolupaciantami pomahali, ked nam nebolo najlepsie...mne plastika nosa vratila moj stary nos, po 13 rokoch konencne dycham, nechrapem a proste keby som mal tak idem do toho opat.
Inac, ja ked sa odhlasim a potom znovu prihlasim, tak sa mi znova odosle moj posledny prispevok. Resp., ak si stranku refreshnem, tak tiez.
Lucka,
ja som skor riesil to, ze po OPke som nemohol spavat, mal som komplikacie. Rozisla sa so mnou frajerka 2dni pred OPkou, tak som mal take nervy, ze mi praskla cieva v tom operovanom nose a nevedeli mi zastavit krvacanie, usta opuchnute, nemohol som jest poriadne. Samotna OP je v pohode, moja uloha v tomto celom je povedat ludom, ze ak uz sa rozhodli, a svoj nos nemaju prave najradsej(respektive sa im zle dycha) nech idu do toho, poriadne si sadnu s chirurgom, nech ho doslova tyranizuju tupymi otazkami(on je odbornik, nie vy, a jeho povinnost je odpovedat, je to predsalen furt iba sprosty biznis) Bolest je minimalna, uplne uspanie bolo super, naladovka predtym bola uzasna(trepal som im tam take sprostosti, ze ma radsej rychlo uspali) a sestricky a lekari na Antolskej boli proste GENIALNI. Co bolo tiez super, ako sme si so spolupaciantami pomahali, ked nam nebolo najlepsie...mne plastika nosa vratila moj stary nos, po 13 rokoch konencne dycham, nechrapem a proste keby som mal tak idem do toho opat.
peter25
To bolo dobre, uz davno som sa tak nezasmiala - hlavne to ucho kabelky :DDDDDD
Oriesok, nesmiala som sa z Teba, len to bolo take funny. Skoro som rozbila stol, jak so si donho bachla :DDD
Peter25
Peto, na Tebe to je pekne vidno, ako chlapi neriesia kazdu blbost a preto sa im lahsie zije :))) To len my zeny vsetko donekonecna rozoberame, ale da sa s tym nieco robit ...
Ja uz nechcem, aby sa moje prispevky zobrazovali viac ako jedenkrat :(
Oriesok,
a jestlipak ti Herr Dottóre pripomenul riziko viacerych reoperacii. Aby ti raz nemuseli robit stepy z chrupavky ucha alebo rebra len preto, ze lava nozdra neladila s uchom na kabelke. Michelle Pfeiffer, ktorej robili nos 3 krat, ho nema dodnes symetricky, a napriek tomu som do nej platonicky zamilovany a plagat Catwoman mam nalepeny na stene :DDDDDD(just joking) Nos je kus kosti a chrupavky, a ta sa donekonecna zrezavat neda...Ludia maju nerealisticke ocakavania...to je problem podla mna