Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ja by som si priala, aby bol ten moj trosku uzsi (mam taky pocit, akoby bol pred operaciou uzsi). Ale presne ako hovoris, teda pises, neplanujem sa zbytok svojho zivota zaoberat iba tym vyrastkom na tvari. My zeny mame v sebe silnu tuzbu po krase (vacsina), neviem ako vy muzi :D Az ma zacne problem nos obtazovat a nebude vyslovene nepekny, pustim tento problem navzdy k vode, lebo inak to bude moj fantom. Vies, a myslim, ze Ty to zvlast vies=chapes, ak sa s niecim nevyrovnas, cele je aj tak vec hlavy :D A zaujem tej druhej polovicky si len tazko udrzime peknym nosom :) Ak mas 25 rokov, tak vobec nebud smutny, ved si este iba 7 rokov dospely, takze lasky si este uzijes :)
Operovali ma 14.12.2009...13.37 som siel na salu :DDD. Bola to moja prva opka v zivote, si pamatam, ze som sa hanbil ked som sa zobudil vyzleceny :DDDD Ja ked som sa zbadal po tom co mi dali dole sadru tak som mal chut ich tam vystrielat. Spicka naliata, chrbat nosa brutalne tenky(to sa upravi lebo na to tlacila sadra) a samy dobak na ksichte(mam problemy s kozou, tak som vyzeral jak pizza) ale po mesiaci je to ok. MHD ked je plna tak ani nenastupujem, alebo sa snazim mat nos pri miestach, ktore by zbrzdili naraz. A inak, zivot treba brat s nadhladom...ked som mal stary krivy nos, aspon som bol zalubeny, teraz mam rovny pekny...a mozem tak akurat pozerat na fotky z minulosti...a chodit milimetrom a vodovahou po nose, a hladat imperfekcie na tak imperfektnom stvoreni ako je clovek, mi pride trhle
Lucka,
moze sa to pokazit, ked do toho clovek necitlivo rype...treba bacha na hyperaktivnych, hyperartikulativnych a este neviem akych hyper ludi...ziadne narazy, ziadne zatazovania tej casti...ale ja uz napr po mesiaci citim, ze to je tvrdsie, pevnejsie...po 8 dnoch ked mi daval tu dlahu dole to bolo ako plastelina, makke...hlavne som mal totalne znicenu kozu, lebo pod tou sadrou sa clovek poti a nemoze poriadne umyt, cize to bolo otravne...ale fakt, dosiel som do roboty, vsetci sa divili, ze ziadne jazvy, pochvalili, a zivot ide dalej...OPka mi ho len zlepsila...ak niekto cakal zmenu typu, ze mu budu vsetci padat k noham, omdlievat od uzasu a vrieskat od vzrusenia, musi byt samozrejme sklamany.
Peto,
si fakt zabavny :D Sem tam v MHD mam obavu, ked je tlacenka. Ale inak ho az tak nesledujem, ved co uz s nim narobim. Dnes som si ho po mesiaci prvykrat dokladne osahala, prvykrat vobec. Ale presne si to vystihol s tou dlahou. Ja som bola z toho taka nervozna, ako sa mi mastila pokozka a potom to svrbenie pod dlahou - to bolo pre mna najhorsie. A tiez, ze som musela spat na chrbte. Sestra mi odtraneni dlahy povedala, ze vyzeram ako lev, to bol 8. alebo 9. den po operacii, takze mi to vtedy bolo fuk. A to som uz chodila medzi ludi.
Kedy si bol vlastne operovany?
Lucka,
moze sa to pokazit, ked do toho clovek necitlivo rype...treba bacha na hyperaktivnych, hyperartikulativnych a este neviem akych hyper ludi...ziadne narazy, ziadne zatazovania tej casti...ale ja uz napr po mesiaci citim, ze to je tvrdsie, pevnejsie...po 8 dnoch ked mi daval tu dlahu dole to bolo ako plastelina, makke...hlavne som mal totalne znicenu kozu, lebo pod tou sadrou sa clovek poti a nemoze poriadne umyt, cize to bolo otravne...ale fakt, dosiel som do roboty, vsetci sa divili, ze ziadne jazvy, pochvalili, a zivot ide dalej...OPka mi ho len zlepsila...ak niekto cakal zmenu typu, ze mu budu vsetci padat k noham, omdlievat od uzasu a vrieskat od vzrusenia, musi byt samozrejme sklamany.
Lucka,
peter25
asi suhlasim, take sklamanie boli viac a hlavne dlhsie :) Ale o to lepsie je to potom, ak stretnes niekoho este lepsieho, si rad, ze to tak dopadlo... Niekedy musia niektore veci skoncit, aby mohli prist este lepsie... :)
Ja som sa tou temou (ako sa ten nos robi) skoro vobec nezaoberala a ani som sa doktora vela nepytala, vybrala som si ORL chirurga, bala som sa totiz, aby to nedopadlo tak, ze sice pekny nos, ale horsia funkcnost. Myslela som, ze mi iba odstrani nerovnost na nose, ale napokon mi ho aj lamal a neviem co :) Ale fakt si nikto nic nevsimol, takze to urobil dobre. Stale sa to este moze pokazit, ale ja tomu doktorovi verim. Viem, ze by mi to opravil.
peter25
asi suhlasim, take sklamanie boli viac a hlavne dlhsie :) Ale o to lepsie je to potom, ak stretnes niekoho este lepsieho, si rad, ze to tak dopadlo... Niekedy musia niektore veci skoncit, aby mohli prist este lepsie... :)
Ja som sa tou temou (ako sa ten nos robi) skoro vobec nezaoberala a ani som sa doktora vela nepytala, vybrala som si ORL chirurga, bala som sa totiz, aby to nedopadlo tak, ze sice pekny nos, ale horsia funkcnost. Myslela som, ze mi iba odstrani nerovnost na nose, ale napokon mi ho aj lamal a neviem co :) Ale fakt si nikto nic nevsimol, takze to urobil dobre. Stale sa to este moze pokazit, ale ja tomu doktorovi verim. Viem, ze by mi to opravil.
To je trapas, ako to tu zamorujem :DDD
Peto, vyckaj, idem Ti odpisat :DDD
peter25
Ja Ti rozumiem, ked som bola v BB ja, tak tam lezali dvaja chlapi na septoplastiku, takze nie je to iba vec krasy...
Petko, tak to si mal hrozne. Tesim sa, ze Ti to vyslo. A mozes zacat odznova, s este lepsou frajerkou (aj to uz dufam prebolelo) :)