Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Petko, nepatri to sem, ale ja mam iba druhu lasku vo svojom zivote. uz 8. rok sme spolu, 4 roky je moj manzel :). Ja mam 28 rokov a neverila som, ze take nieco, ako prezivam s nim, existuje. Som strasne rada, ze to prve skoncilo (vtedy som si samozrejme myslela, ze to je ta prava laska) :)
Aj mne bolo potesenim, sprijemnila si mi den. Dnes bol inak od rana velmi v pohode den. A dokladny velmi niesom, napr. ako skoro kazdy chalan som bordelar :D Baby asi budu piskovat, ze som protivny...nooo, niektory ludia ma tak beru lebo veci zvyknem vraviet na rovinu...Lucka ved ked budes chciet, este tu pokecame, vseobecne, hocikto ak chcete radu, kludne napiste. Tak ja teda idem. Pekny vecer vsetkym :)
Tak, kazdy riesime nieco svoje...ja som si svoju ulohu na pripravu plastickej operacie urobil dostatocne. A videl som aj ludi co dosli o nosy(doslova) preto, lebo mali skor rozhodenu psychiku nez fyzicku. Samozrejme, ze aj ja som isiel na tu OPku, aby som bol krajsi, aj my chlapi sme jesitni co sa tyka nasho vyzoru. Ak ti to nieje vidno doteraz(ten vybezok) tak to neuvidis iste ani potom, predsalen je to este cerstve...popravde, keby som mal teraz urobit obchod svojho zivota, a vybrat si novy nos, alebo sa vratit k mojej laske, asi by som nechal nos taky aky bol...
Si taky dokladny vo vsetkom? :) Myslim, ze ano... :)
Z tej poslednej vety mi ostalo smutno. ALe nejdem sa Ti do toho montovat, na to tu nie je ani priestor a pod. A tiez ma do toho nic. Ach tie vztahy. Je to este cerstve, teraz vyzera vsetko cierne.
Inak, ak tu baby nabehnu, tak nas asi rozvlacia ze tie nase debaty a srandicky :D Dobre sa mi s Tebou pokecalo...
Tak, kazdy riesime nieco svoje...ja som si svoju ulohu na pripravu plastickej operacie urobil dostatocne. A videl som aj ludi co dosli o nosy(doslova) preto, lebo mali skor rozhodenu psychiku nez fyzicku. Samozrejme, ze aj ja som isiel na tu OPku, aby som bol krajsi, aj my chlapi sme jesitni co sa tyka nasho vyzoru. Ak ti to nieje vidno doteraz(ten vybezok) tak to neuvidis iste ani potom, predsalen je to este cerstve...popravde, keby som mal teraz urobit obchod svojho zivota, a vybrat si novy nos, alebo sa vratit k mojej laske, asi by som nechal nos taky aky bol...
Asi mi na tej chrupavke nieco ostalo, resp. nieco sa spravilo, ale ako som uz spomenula, nie je to vidno, zatial. Som vdacna aj za to, co mam teraz na hlave :D
Si mily, to povzbudenie si cenim :)
Asi mi na tej chrupavke nieco ostalo, resp. nieco sa spravilo, ale ako som uz spomenula, nie je to vidno, zatial. Som vdacna aj za to, co mam teraz na hlave :D
Si mily, to povzbudenie si cenim :)
Este som si spomenula, ze ked mi davali dole dlahu, prisiel do cakarne (je to sukromna ORL ambulancia) maly chlapcek s mamkou. Ten chlapcek nemohol poriadne chodit, lebo mal na nohach ortopedicku pomocku, aku som v zivote nevidela, vdaka nej mal v oblasti kolien medzeru asi 30 cm. A posadit sa bolo prenho bez pomoci nemozne. Bolo to velmi smutne. Ani nostek nemal zrejme v poriadku, lebo som ho uz tam predtym videla. Tak asi sme fakt casto zaujati svojimi malichernymi problemami. Vtedy som sa az citila trapne, ze co vlastne ja chcem, ako mam prist po tychto ludoch pred doktora, po tychto ludoch, ktori maju skutocny problem, zatialco ja si iba liecim komplex, aby som sa mohla neskor popysit krasnym vzhadom. Je to mozno otrepane, ale je to FAKT.
Ten nos sa este zuzi, neviem, ktoru cast mas hrubsiu, kostena uz asi ee, tam este trosku viac sadne koza, ale chrupavka odpuchne este. Kolegyna bola prve tri mesiace opuchnuta, a rovnako ako u mna, sa to menilo kazdy den, podla pocasia, stresu atd. Ak ti nevidno vyrastok deformovat to nad povrchom, tak sa netrap, ako som hovoril, dolamana kost je dolamana kost, a ten nos uz taky, aky bol predtym, aspon co sa tyka hladkosti, urcite nebude