Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Dievcence,
ale ja sa nestylizujem. Ja len hovorim, ze mi nepripada realne mat hrb po neviem kolkej OP. Skor mi to pripada psychologickeho razu, ale to je uz jedno. Nikoho som urazit nechcel. Moj nos po opke, je normalny nos, ktory nekrici, ze donho trieskalo dlato, ma svoje symetrie a asymetrie, vyzera tak ako keby som sa s nim narodil, mam vselijake hrbceky a ine blbiny, ale je to fajn...ak ste mali hrb jak Banasova, tak neverim, ze aj subtilna zmena neurobila velky rozdiel
liza8
Ja ho mam viac dolava a snazim si moj nos nevsimat a nech sa tvaruje ako chce, mozno sa uvedomi a najde si miesto v strede :) Zatial ziadny zazrak...
Ked tu uz spominate ako ste oproti svojmu byvalemu nosu spokojni, tak ja by som dala tomu mojmu asi 80% oproti tomu mojmu staremu, ktory som mala zlomeny basketbalovou loptou :D
Dievcence,
ale ja sa nestylizujem. Ja len hovorim, ze mi nepripada realne mat hrb po neviem kolkej OP. Skor mi to pripada psychologickeho razu, ale to je uz jedno. Nikoho som urazit nechcel. Moj nos po opke, je normalny nos, ktory nekrici, ze donho trieskalo dlato, ma svoje symetrie a asymetrie, vyzera tak ako keby som sa s nim narodil, mam vselijake hrbceky a ine blbiny, ale je to fajn...ak ste mali hrb jak Banasova, tak neverim, ze aj subtilna zmena neurobila velky rozdiel
Dievcence,
A neuznavam nazory že nezaleži na tom ako kto vyzera, ale na tom ako sa sprava a to čo ma vo vnutry. Lebo ak niekto niekomu zničil sebavedomie napr v škole posmeškami tak to vyrieši jedine vydarena operácia.
ilona
prosim, neposles aj mne fotku:)? 18mirka@gmail.com..ja ti tiez mozem.
Co ti presne robil s tou spickou, ked si mu povedala, ze sa ti zda velka, opravoval ti len to, ci cely nos ti zmensoval? a bolo to potom lepsie? teda mimo toho hrbu samozrejme, lebo mne sa tiez ta spicka nepaci, tak neviem, ci mam ist na opravu, alebo nechat to tak
sim
no spredu ho mam taky doprava:)..nie dolava, ale to je jedno, na lavej strane je ta jamka
Ilona77 presne ako vravíš aj ja som sa vždy držala bokom v spoločnosti aj v škole lebo som sa za seba hambila. A teraz ak sa pozriem do zrkadla nie som štastna že som bola na operácii lebo som si ho predstavovala prirodzene rovný proste ako ma hocikto iný po operácii. Mne ubral viacej z kosti a na chrupavke mam teraz schodik ktorý vytvara nový hrboľ nižšie ako som mala svoj ale aspon menši. A takto som vôbec nečakala že to dopadne :-(
Oriesok_
Som rada, ze zdielame podobny nazor. Tiez som si tie peniaze dlho setrila, 24 rokov som zila s obrovskym komplexom, ktory mi sposoboval, ze som mala problem nastupit do autobusu, v skole som sedela vzdy v rohu, nikam som nechodila...
Od operacie som ocakavala, ze moj nos bude konecne maly. Ze uz nikdy tam nebudem mat ten hrbisko, ktory ma tak neskutocne trapil.
Ale on sa tam vytvoril a to mi pripomenulo stare casy, ked som svoje najkrajsie roky stravila zalezena doma, aby sa mi nikto nevysmieval.
Tak sa "drahy" peter25 nestylizuj do role psychologa, co si mysli, ako sme vsetky nespokojne povrchne a nevieme, co so sebou. Stojim si za svojim nazorom, ze pokial nebudem so svojim nosom stopercentne spokojna, dovtedy si ho budem davat zlepsovat.
Ach jaj :-) musím sa ozvať. Ja som išla na operáciu aby som sa zbavila toho hrbola hlavne. Zaplatila som za operáciu peniaze ktore som si odkladala. Potom ako ste tu spominali monokle,opuch po očami... načo to všetko ak nos nemam rovný? Ale s hrbolom nadalej ale menšim? Tak ak by som neišla na opravu boli by to zbytočne vyhodene peniaze. To že ho nemam z každej strany rovnaky, tak nato si už začinam zvykať, ale ten hrbol ma trapil najviac a ja tam nachcem žiadny ani ten menši čo mi zostal po operácii. Jo?
Podobne :)