Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oriesok_

Peter25 aj ja si prosim vidieť tvoje foto velmi :-) ďakujem. amanda.v@azet.sk
Ty maš aspoň super, že si bol na kontrole. Ja som bola na septorhinoplastike a ani na kontrolu nemam prisť. Je to divne môjho dr to už nezaujima ako mi dal dolu dlahu a ja dala peniaze. Dovidenia a nech sa robí čo chce s mojim nosom si asi myslel :-(

liza8

sim
hm, zeby?ja neviem, ved som brala doplnky stravy a nic, uvidim ako sa to vyvrbi:)..
Vidis, uz to bude dobre, to som rada. Ja mam ist v polke februara na kontrolu. Mu poviem, ze chcem tu spicku opravit:P...podla mna to je este malo mesiac po reopke, takze by to urcite malo zabrat to "napravanie". Budem rada ,ked si vymenime fotky a aj kebe ilonka poslem:)!

peter25

No, dnes som bol mesiaci a 5 dnoch na kontrole...porozpravali sme sa, pan docent nos okontroloval, odfotil, porovnali sme s mojou predstavou(zhodli sa, ze finalny vysledok predcil ten synteticky umely nos, co som si vyrobil v photoshope predtym), zasmiali sa na teme: naladova injkecia(strasne som po tom totiz trepal a bolo mi smiesne), podakoval som sa a isiel...po mesiaci a 5 dnoch dycham nosom...mam ho rovny, prirodzene vyzerajuci, nemam pocit permanentne zapaleneho hrdla a som stastny...a to vdaka tomuto cloveku: Doc. MUDr. Pavel Doležal, CSc., mim. prof. Dakujem dakujem dakujem

S1M

liza8
Mam pre teba dobry tip na tie vlasy! Mne prestali vypadavat ked som zacala brat Zinkosel ;) Selen nam asi chyba.
Nostek v pohode, vies co som zistila? Ze mi ta chrupavka vyskakuje v spicke tak si ju zatlacam a ked si ju zatlacim tak je spicka tak ako ma byt. Neviem ci to ma vyznam ked mam uz mesiac po reoperacii.. ? A ty ako moja? Mozeme si poslat fotocky ak chces. Naj by boli asi spredu.