Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Lu_cia

Ahoj BABYgirl,

prosim Ta, mozes napisat, ci si mala pocas hojenia nejake komplikacie? Podkozne jazvy - teda hrbolceky, a pod. a ako sa to vyriesilo... Co Ti robili? A ako dlho Ti nos odpuchal? Diky :)

To len pre nas, co este cakame, ako nam ten novy nos "sadne" :)

S1M

BABYgirl
Male cervene zilky odstranuju pravdepodobne nejakym laserom aj v kozmetickych studiach ;) Takze podla mna to mozne je.

Lu_cia

Ahoj BABYgirl,

prosim Ta, mozes napisat, ci si mala pocas hojenia nejake komplikacie? Podkozne jazvy - teda hrbolceky, a pod. a ako sa to vyriesilo... Co Ti robili? A ako dlho Ti nos odpuchal? Diky :)

To len pre nas, co este cakame, ako nam ten novy nos "sadne" :)

BABYgirl

Ahojte, pridavam sa ku vsetkym fanusikom dr.Kavaca...bola som u neho pred rokom a som velmi spokojna...teda na 95 percent(vzdy sa najde nejaky ten detail, ktory by sa dal vylepsit:))je velmi pekny az nato ze lava dierka jetrosku vacsia a mam v nosnych dierkach male cervene zilky,ktore by som si chcela dat odstranit, ale neviem ci je to mozne...

liza8

simcek
to mam aj ja tak, ze pri koreni nie je uplne rovny, ale na pravej strane je taky vypuklejsi:)a nejdem si to opravovat, lebo keby to brusil, tak by to nemuselo dopadnut dobre:D...a v spiske nie je tiez rovny. No rozmyslam, ze si ho mozno necham uz tak, aj ked su veci, co by som zmenila. My sme ich mali asi podobne, sa mi zda:) a ty teraz po druhej operacii ho mas urcite lepsi, aspon co sa tej spicky tyka. Urcite sa neboj, ved mozno sa ti este pekne vyrovna sam. Mne sa tiez odpuchnutim trosku vyrovnal:)

S1M

liza8
Ahoj, tak ja som sa uz asi zmierila s tym, ze budem mat krivy nos aj po operacii. Sice ten pred tym bol viac ale asi stale bude. Mam tu kost hore (medzi ocami) totiz nakrivo a stred viac nalavo, tym padom aj chrupavkova cast (prepazka) ide dolava. Ahh...

lenular

Ahojte, ja som po operacii 8 mesiacov, som absolutne spokojna, operacia prebiehala bez akychkolvek komplikacii, nostek sa mi rychlo hojil, 5 dni som bola v nemocnici, tyzden som bola doma a dalsi tyzden som chodila uz normalne do prace. Ak mate nejake otazky, rada zodpoviem. moj mail: lenula.r@zoznam.sk