Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
nooo z tych filmovych hereciek je asi 90 percent co su vylepsene, ved preto su take krasne:)
Prepacte za tolke vypisovanie ale tento link si pozrite :)
Dokonca aj Fergie ma spraveny nos. Su tam celebrity a pred/po fotky :)
www.celebrityplasticpics.com
Tu Ashley som si pozerala tak perfektny nos jej z toho hrozneho spravili! A vedeli ste ze aj Jennifer Aniston ho ma spraveny? Mna to dost prekvapilo :)
Lu_cia
Mne odpucha strasne dlho, aj 6 mesiacov. Stale meni tvar. Robil mi krivu prepazku, mala som ho zlomeny dolava a poklesnutu spicku. Na koreni mam hrbolceky od lamania, to je vraj normalne a po operacii je este stale dolava, ale uz menej ako bol. Ako dopadla reoperacia uvidim asi az po uplnom odpuchnuti.
BABYgirl
Na 2. operacii mi doladoval spicku lebo sa mi tam ohla lava chrupavka a spravilo to hrbol a deformovalo nos - asi jazva mi ju stiahla. Este to mam aj po mesiaci opuchnute ale je to lepsie. Nos stale meni tvar. S tym byvalym nosom sa to neda porovnat, oproti tomu je to ovela lepsie :)
BABYgirl
ja som bola na opke u p. Kovaca pred 2 mesiacmi. Ale az teraz citim, ze sa mi na nose tvoria take hrbolceky, zvlast jeden zacina byt vyraznejsi... Inak mam pocit, ze ho mam este dost opuchnuty ale nechcem panikarit. Zvlast spicka je dost mohutna, lenze je este tvrda a je to vidno najma na fotke. A tiez ho mam hrubsi, nez bol ten moj povodny. Niekedy sa mi ten moj nos paci viac, inokedy menej, ale oproti povodnemu je dobry. No stale cakam, ze este odpuchne.
Baby, aj vy mate este problem s hornou perou? Mne sa neda celkom zdvihnut, ked sa smejem :)
inak velmi sa mi paci ako spravili nos tej spevacke ashley simpson...tak tomu sa hovori dokonalost...skoda ze jej chirurg je az v u.s.a a stoji to trikrat tolko...co si o tom myslite
SIM
dik za radu, citala som tu o tebe ze si bola uz dvakrat u kovaca?a niesi spokojna?...ja som spokojna tak na 95 percent ako som uz pisala .chcela by som si dat jemne upravit tu makku cast nosa,len potrebovala by som niekoho kto je fakt dobry pretoze to je taka dost paprackova robota, a vyzaduje si to max. esteticke citenie podla mna:)kovac mi tomu nosu dal vazne krasnu formu, no potrebovalo by to doladit hihi, a neviem ci je on na to ten pravy, a ci by ma neposlal domov ze co vymyslam:D
LUCIA
a odpuchal mi asi hmmmmmmmmmmm 2- 3 mesiace,a ty sa chystas na operaciu, ci si uz bola?
LUCIA
hojil sa mi v pohode,ziadne problemy som nastastie nemala, neviem ani ako podkozna jazva vyzera:)), takze zbrusoval mi hrbol, a mala som pravu stranu nosa o par milimetrov vyssie ako lavu, takze pri pohlade z predu ako keby som mala jednu nosnu dierku nizsie a druhu vyssie, to mi upravil super...no a este mi zuzoval spicku, ale chcela by som ju este o par milimetrov uzsiu,aby bol uplne uplne dokonaly, a ta lava nosna dierka ma trapi...je o nieco vacsia