Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

tina1112
Obvykle sa tam spravi este vacsi ak sa to tyka kosti. Miekto to tu uz vysvetloval, ze hrbol sa robi zrastanim a cim viac zasahov, tym moze byt vacsi. Ved uvidis co ti na to Kovac povie ;)
Ja mam tu kost medzi ocami jednu cast vypuklejsiu a je viac na stranu a krivi mi to nos... asi sa s tym uz nic nebude dat spravit. Mozno uz len dufat, ze sa to nejako same napravi co vyzera skor, ze nie.
BABYgirl
Robia ich tam sice krasne, ale 3x drahsie...

tina1112

S1M a preco by som tam mala mat este vacsi hrbol? inak 10.feb bude treti mesiac po operacii a cim dalej tam mam vacsi hrbol, frajer mi uz povedal ze skoda penazi bolo do toho davat ze on rozdiel nevidi.. ak tak len minimalny,
a furt som u kovaca nebola uz som sa dvakrat preobjednala na inokedy bo mi to do bb nejak nikdy nevide...
tak musim sa tam uz dokopat ist a som zvedava co mi on sam povie na to

BABYgirl

porite si tenot odkaz....robia spicky presne tak ako by som si to predstavovala, ale az v hollywoode:)))dokonca su tam fotky reoperacii

beverlyhillsprofiles.com

S1M

tina1112
Nedavaj si opravovat hrbolcek, lebo sa ti spravi este vacsi.. Vacsina to tu tak pisala, je to dost riskantne.
Ja mam nos zas stale dolava :( Zle mi zlomil kost. Nechapem na co mi ju lamal, ked som ju mala rovnu, symetricku.. Teraz ju uz nemam :( plus nos je sice menej dolava ako bol, ale stale je :(

tina1112

ja mam presne ten isty problem, tiez ked sa usmejem je ten nos dlhsi, skoda ze mi ho nezmensil..

aj hrbolcek maly mi tam zostal...
dufam ze mi to opravi....

Oriesok_

Ale len tak ma to napadlo, lebo mne nos neskracoval, nemala som ho dlhy ale ako mi odstranil hrbol tak sa mi zda opticky dlhši ale v skutočnosti ho mam vlastne taky ako svoj. To sa len tak asi zda a hlavne keď sa usmejem :-)

liza8

oriesok

ale to savisi od typu tvare a celkovej proporcionality...ja mam 5...a kratsi by mi nesiel:)...preco ozaj?:D

Oriesok_

Baby mam taku čudnu otázku, koľko cm mate dlhy nos po operácii? Ja mam 4 cm a keď sa usmejem tak sa mi zda strašne dlhý :-D