Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
*Pômôcť :-D pomôcť
A Jackovi tam prečo nedokazali pômôcť? S tymi jeho milionami si mohol dovoliť akehokoľvek chirurga, ale jemu už asi nebolo pomoci s tým nosom, neviem.
BABYgirl
Tak na to som fakt zvedava! Drzim palce :) Myslim, ze v Amerike maju s tymi operaciami aj ovela viac skusenosti ako tu a mozno to robia aj inaksie ako tu, lepsie postupy a tak.. Ja by som ani na cestu do USA nemala, nie to este aj na taku drahu operaciu, ale myslim, ze nebudes lutovat ak pojdes tam.
BABYgirl ty ideš do Ameriky? Spravne som to pochopila? :-)
sim
poslem, ked dam fotky do pc:)...simcek, tak mi posli celu tvar a ja ti poviem, ze ci ti to vidno, ale na tych co si mi poslala nebolo vobec
Oriesok
mozno si pomyslis ze som blazon, ale ja sa tam chystam, koli praci a uz som sa aj s tym dr. skontaktovala.je mi jedno ze to stoji 3 krat viac:)bude to na cely zivot a robia krasne spicky prirodzene a hlavne nie do hora. idem o dva mesiace tak potom vam poslem fotky ako to dopadlo:)
Baby, co urychluje odpuchanie? Wobenzym? Alebo dajte tip... Ja to mam stale tvrde a z vnutra opuch taky hrb.
liza8
Vidno mi too, mozno nestaci len vyrez nosu poslat ale asi celu tvar aby si videla ako to mam natocene :( Dnes som si dala vatove tycinky do nosa a trcali mi krivo cize ta prepazka je naozaj dolava :( Ved posli foto, porovname.
sim
ty vzdy napises presne to, co mam aj ja:D...tiez mam 1 stranu pri koreni vypuklejsiu a krivy mi to nos:D...ale ja co som videla tie tvoje fotky, nech som sa akokolvek divala, nevidela som ani malu krivost, mas ho uplne super...mne to vidiet ovela viac, aspon teda na fotkach, ale aj na zivo mi vravia, ze spredu je krivy:)
oriesok
ani mne ho neskracoval, ale neviem, vobec mi to nevadi, aj keby vyzeral dlhsi, pride mi to v pohode, oproti tomu povodnemu hrbu:D
Pekne su tie fotky, a najlepšie je že im nosy pekne vyrovnali spredu. A je tam par čo malo deviaciu kosti aj prepažky tak teraz to maju super. Mna chirurg nepočuval keď som mu povedala že mam kosť do strany a pritom som bola taky isty pripad ako par ludi na tych fotkach, ale nakoniec aj napriek tomu že mi tvrdil že kosť nemam krivu do strany iba špičku tak mi to napravil ako sa dalo aj keď uplne to nebude asi nikdy ako maju oni na tych fotkach ale mam to lepšie.