Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
sim
hej, mam to tak aj ja:)...a podla mna viac ako ty, lebo tebe som to ani nezbadala:)...mne sa moc paciiiiiiiii:)
papaja
ale predtym si to take nemala???ved bol peknucky az doteraz, ci?...lebo ak si ho mala pol roka dobry a az teraz sa to zacalo, podla mna iba opuchol a zase sa to napravi... ved po pol roku sa hadam z nicoho nic nevykrivi, ak doteraz bol dobry, neboj simcek..naozaj..ked sa ti aj spicka zdvihla, to je jasny opuch:))..ta klesne isto
papaja
Mne ho taha tiez do strany ale ja mam zle zlomenu kost lebo na jednej strane spuer, hladka ale na druhej strane je ta kost vypukla :( Nepochopim, preco sa to Kovacovi tak podarilo.. a liza8 to ma vraj tak isto...
moja to nie je len opuchnute,vidno ako je nos tahany na jednej strane uzsie ako na druhej :(
no nevadi,uvidim,co mi povie na kontrole...ma picne ak to je na reopku
papaja
simcek, ak ti napuchol z nicoho nic a vidis, ze je to len napuchnute, podla mna ked to odpuchne (a to by sme kde boli, keby nie:)), tak sa ti to vrati naspat do normalu. To nie je ako keby sa spravil hrb, alebo ohla chrupavka:)..neboj
all
baby tak po dlhom case som tu znova...ide ma urvat,nos sa super hojil,sice sem tam nejaka nerovnost no posledne dva tyzdne ma zacal z nicoho nic pobolievat,napuchol,je nakrivo a na lavej strane sa taha akoby ciara po stehoch a dost to vidno,skratka akoby bola jedna strana viac zahojena ako ta druha a aj spicka sa nejak dviha...slak ma trafi :(((
ahojte, chcela by som sa spytat???ma niekto skusenosti s Dr. Kovacom z BB, alebo Dr. Marsal trnava???neviem sa rozhodnut komu ist..bo pocuvam na obidvoch samu chvalu....ak mate foto, poslite nafnaf3@azet.sk...dakujeeem::))
BABYgirl
Ale pocitas s tym ze asi tyzden alebo dva po operacii tam budes musiet len oddychovat, hm? ;)
Niekde som čitala že on mal operácii aj 20 ale vždy asi len k horšiemu, chudak. Kamaratka bola tri ktat na operácii a ide štvrtý krat, tak snaď sa jej to podarí.
Oriesok
no michael jackson mal asi 6 operacii nie? a bol to nigga cize zmenit mu nos zo sirokej placky na jeho ideal asi nebolo lahke:) a k tomu este vybielit :D
SIM
ano idem tam o dva mesiace za pracou, a spojim prijemne s uzitocnym:DD