Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

liza8

BABYgirl
:D:D:D...trdlo..to bolo dobre...zavisi teda od dierky, cez ktoru operoval, lebo na tej strane je jazva:)...mne spicka dolava a kost doprava:))

papaja
simcek, tak mi posli fotku:(...kuknem to..a ten chalan vedel, ze si uz predtym bola s nosom?...vies, mozno preto hned povedal nos

papaja

oriesok

neda sa inac len suhlasit :((
tiez tie trampoty co som s tym mala...doteraz klamstva co za operaciu to vlastne bolo a aj tak mi uz kazdy hadam aj uveri,ze to bolo zo zdrav.dovodov posun prepazky lebo efekt z hladiska estetiky je na bode mrazu

BABYgirl

Ja si myslim, ze to, do akej strany je ohnuty nostek co robil pan Kovac zavisi od toho, ci bol pri operacii na lavej ci na pravej strane od operacneho lozka :D pre dokonaly efekt by mal stat priamo nad nami alebo si sadnut na pacienta , aby to videl s priamehlo uhla:)inak sa to neda vysvetlit.....

Oriesok_

No bola dobra nato, aby si mala dva týždne modriny pod očami, opuchnutu tvar, zbytočne vyhodene našetrene peniaze, rizikova CA alebo neprijemna lokalna anesteza, zbytočne čerpanie dovolenky, ktoru si si mohla užiť inak. Alebo čerpanie PN a potom o polovicu menšia vyplata. Aj mňa to štve a navyše som robila doma zo seba debila kde sa mi brat smial a roznašal po všetkých kamaratoch že som bola na operácii nosa, lebo som sa nemala u koho schovať na tie dva týždne.

papaja

liza 8

o dva tyzdne,som zvedava,co povie

liza tebe som uz o tom pisala do mailu ale stalo sa mi to znova,baby jednemu chalanovi som min.tyzden povedala,ze idem na nejaky zakrok,a on automatika ze isto nos...no naco bola ta opka dobra potom? :(

papaja

ach jo ja do prava :((
ako pise oriesok,kost ide do jednej strany,spicka do druhej,tiez masirujem,ci zaberie neviem

Oriesok_

Ja ho mam trošku do ľavo.prava :-D. Kosť do ľava a špičku do prava, ale len trošku nie až tak ako pred operáciou. :-)

S1M

papaja, liza8
A do ktorej strany ho mate? Ja do lava. Ci to je nejaka chybicka ktoru Kovac robi alebo co... ??? Robim si tie tlakove masaze do protistrany ale uz je asi neskoro ked to je po polroku.

papaja

baby ja to fakt nechapem,ako bol dobry,sice stale napuchnuty ale to som dufala,ze prejde,aj kovac vravel,ze v januari by som ho uz mala mat ustaleny a teraz toto...
fakt sa na jednej strane vyrysoval pekne a ta druha sa taha,ja neviem do kelu cim to je,zacala som zase brat vcera wobenzym nech aspon ten opuch zmizne a aj ked som ho mala predtym trocha krivy teraz ho mam total na jednu stranu