Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

papaja
Lebo ja som pocula o tomto pripravku, tiez je to na vonkajsie pouzitie: -odkaz odstránený- no ktovie, daj potom vediet :)

papaja

sim

je to taka metoda,ze ti potru pery akousi latkou obsahujucou kys.hylauronovu a potom prejdu akoby zehlickou nech sa to vstrebe,jasne ze nie horucou a ono ti ich bez injekcii zvacsi tak na tri mesiace,idem do toho ked najdem tu kliniku a off time

Oriesok_

Ktovie ako sa ma RUSO, či už bol na konrole a ako sa dohodol s Kovačom o tej priehlbinke čo spominal, že ma na jednej strane nosa nad dierkou.
Ruso chodiš sem ešte?

papaja

liza

ja maly nostek?tu hrusku?? :)

sim

citala som o akejsi neinvazivnej metode,skusim to,ak nie tak aj kladivom,nech to doladi ten ratafak

liza8

papaja
co?:-O...to fakt?ja to nechapem, ved ty mas uplne malicky nostek, co by potom povedal na moj?...ja mam dlhy nos:D

S1M

papaja
A ako si ides dat zvacsit pery? :) cim??? Ja premyslam nad hornou.. ale neviem ako a ci sa to oplati.. mam ju uzku.

papaja

liza

moja zlata dik za slova utechy ale toho chalana poznam par tyzdnov,o opke nevedel,ja ze mu zavesim na nos ze si idem dat robit pery a on sa tak na mna diva a zahlasi "das si robit nos,ze?"
infarkt....
foto vyfotim,je mi na blivajs z toho

papaja

baby girl

no dobraaaaaaaaaaa teoria :)))
idem si dat aspon hubu zvacsit na poriadneho kacera nech to zakryje ten nepodareny efekt z nosa :D