Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

petula5

Barbie ja som ale cerstvo po opke, a este k tomu ma vsetko hrozne boli, takze som trosku znechutena, takze mna si nevsimaj :)

neboj da sa to vydrzat, par stipancekov a uz si aj hotova...

(dufam, ze som ta trosku povzbudila)

petula5

caute kocky,
je tu niekto po druhej opke?

mam za sebou reopku minuly tyzden a chcem porovnat stavy :))
minule ma ten nos tak nebolel

Barbie mam to za sebou 2krat v lokalke, neboj prezijes aj ty.

kazdopadne 3x by ma uz nikto pod lokalku nedostal, mam toho akurat dost..vsetkej tej bolesti

BarbieOne1

ahojte.. opka ma caka next tyzden a strasne sa bojim lokalky.. da sa vydrzat to umrtvenie, boli to moc? Stalo sa vam, ze ste nieco citili ked vam v lokalke robili nos? myslim tym nejaku bolest?

Jana C

PAPAJA
bolo to v staršej Emme, nie? Ja som tiež nad tým rozmýšľala.. Ale teraz si idem dať strojček, tak to by mi trochu malo nadvihnúť vrchnú peru :)))

papaja

sim

stalo to len 50eur,efekt trval od troch mesiacov dlhsie,ide ma urvat,neviem,v kt.casaku som to citala lebo ich denne prelistujem kopec ale bolo to urcite na nejakej znamej svk klinike

S1M

Baby nasla som fotky mojho stareho nosa, hrozneee.. Ja uz budem asi radsej ticho, ze sa mi nieco nepaci, lebo stale je to lepsie ako predtym :)

papaja

sim

dla mna su to vyhodene peniaze,to nefunguje u kazdeho a ked tak len chvilkovo,to co som pisala sa robi len na jednej klinike na svk a ma to aj licenciu