Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
uz len, ze sem pisem vzdy ako madar svedci o tom, ako sa ponahlam :D....
sim
hej, ja viem, ako mal ruso:)...to som si aj ja hovorila , len ten chlapec sa uz dlho neozval musim mu napisat...s tym uchom to ma tiez dostalo, ale kovac povedal, ze to sa berie tak zvnutra a nevidiet to a je to len trosicku..fotku:((...boze ja viem, len ked teraz mam vela toho do skoly, ze nestiham riesit moc ine veci:)...ale myslim na to:)
liza8
Ja staaale cakam od teba na foto spredu a nechodii ;)
Aku jamku? No neviem, ci by som si nechala do ucha vrtat :( Ako pocuvam tak tu mame podobne chyby, toto sa mi zda, ze to mas ako mal ruso.
sim, malamama
vcera som mala tu kontrolu a povedal, ze mi lavu stranu opravi- jamku...ze mi tam prida chrupavku, ale len malicko...z uchaaa :((...aaaaaaaaa...avsak, ze aj tak sa patri rok pockat, takze sa mam ukazat az v auguste, keby sa este zmenil, tak aby sa hned neurobila trochu hrubsia lava strana, keby prava este odpuchla... zevraj je to otazka 15 min. v lokalke...hmmmm
Preco som nesla ku Kovacovi skor... Ked robil este pekne nosy :(
baby ja som pozerala v Cechach je jeden chirurg na ktoreho je vela dobrych ohlasov,Zaruba,keby to nebolo tak odruky...
Baby, mne citit to zlomene na pravej strane, prava strana sa mu nepodarila :( neviem preco..
veronika514
Ja som bola u primara Kovaca v BB. Liza8 bola tiez u neho a nie je spokojna.
boze baby, to ma mrzi, ze mate taketo trampoty uz po tom vsetkom trapeni. a kto vas operoval ak sa smiem spytat?
Nattys ja ťa uplne chapem ani môj chirurg sa už ku mne nespraval tak pekne ako prvy krat akoby som ja mohla za tie male chyby. Teraz rozmýšlam nad niekym iným. Ja som môjmu povedala že chcem aj vyrovnať spredu, lebo som o tom vedela že ho tak mam ale ty ak si s tým žila a o tom nevedela, tak to nebolo od neho pekne že ti to nechal vtedy tak.