Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahojte chcem sa spytat, mate niekto skusenosti s dr. Marsalom??bo som rozmyslala nad Kovacom, ale po poslednych vasich skusenostiach, co sem pisete...neviem..neviem...a je to aj dost daleko...dik
jana c
no ved prave ja sa bojim toho zjazvenia a ja mam navyse taku pokozku,ze mne doteraz vidno jazvy po kiahnacha takisto par po akne takze riskovat to...asi nie,dlabem na to
Jana C
Mne ten opuch taha nos do lavej strany. Ta spicka je fakt chulostiva ked staci mensi opuch a uz do krivi nos. No nic, len cakat mi ostava.
Oriesok
Ja som som si ich pozerala, tak by som volila Marsala, boli na neho dobre ohlasy, ale nikdy nevies.
PAPAJA
myslím, že len odborník môže posúdiť, či reoperácia bude k niečomu viesť. ale poznám kočku, ktorú dlho podozrievam z plastiky (nesúmerné dierky, veľký a padnutý) a prednedávnom som videla jej fotku z poloprofilu a bolo jej vidieť jazvu, tak podľa mňa je aj ona po plastike. v porovnaní s ňou mám fakt výstavný noštek :)))
jana
presne ako pises,mne sa tiez uz ustalil a bol pekny a potom z nicoho nic sa to zase dokaslalo,nechapem cim to je
u koho si bola na reoperaciach?odporucas ich ci to ani nema cenu?
PAPAJA
tesne po opke bol fakt obrovský, potom odpúchal a klesal, bol už v celku prijateľný, ale mne sa zdá, že sa zase zväčšil a už je to tak niekoľko mesiacov. mne nevadí tvar, ale veľkosť :((( uvidím čo mi pán primár povie, ale nevidím to ružovo. už mám skoro rok po opke
Koho by ste mi odporučili na reoperáciu? Bol niekto na operácii napr u Palenčara, Žiaka alebo Križka v ružinove? Alebo pôjdem k Maršalovi?
jana c
jani to fakt??no ved toho sa desim,neda sa totiz odhadnut ako sa to bude hojit a zjazveny nos fakt nechcem...tebe primar navrhol reoperaciu ci si sama poziadala?mas dojem,ze sa to len horsilo?co konkretne sa ti nepacilo na tej spicke?zrejme mame rovnaky problem...niekde som sice citala,ze sa to moze usadzat aj cez rok tak este dufam...tebe sa to takto casom horsilo alebo hned po operacii si bola nespokojna?