Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
sim
to fakt??ja ze sa im budem divat do tvare a vidiet tie horor nastroje,co do mna davaju :)
no aj tak to je ako na jatkach,neviem,aj tie injekcie ma desia a mozne zjazvenie po opke este viac
papaja
Ked si v lokalke tak nic nevidis lebo je cez teba taky zeleny plast a mas otvor len cez nos, takze ze nieco uvidis, toho sa neboj. Budes mat cez tvar ten plast.
liza
mam dojst v juni a potom sa dohodneme,lebo je este sanca ze to trochu odpuchne aj ked on povedal,ze by urobil dalsiu operaciu aviac to zuzil tak uvidim
desim sa toho,lokalka je pre mna hroziva predstava,vidiet ako to robia..fuj
a takisto nemienim zabit celu dovolenku lezanim v posteli a leto vyhybanim sa slnku a vode v bazenoch a tak,som z toho total rozcarovana
papaja
a bude ti to robit v lokalke? ja mam teraz v pondelok kontrolu a som zvedava velmi, ja chcem tiez, aby mi spicku opravil:)
BarbieOne1
Nie kazdemu krvaca.. tak do tyzdna by to malo podla mna prestat.
Ja by som sa chcela spytat za aky cas vam nos uplne odpuchol? Stale mam hrbolcek zvnutra a je tvrdy. V pravej dierke mi uz zmizol, tam reoperacia robena nebola.
Nebol to nahodou Kostal? Ja som mu volala a bol tiez arogantny - neviem, co si o sebe mysli.
Ktoreho by ste mi odporuclai na rynoplastiku?
liza
je to na reoperaciu
Ahojte...
Ja som vcera uspesne presla komplet op. nosa:)v lokalnej an.
Od vcera mi stale krvaca z nosa:( a chce sa mi stale kychat, drazdia ma tie tamponady..
Baby za aku dlhu dobu vam uz vobec nekrvacal nos?
papaja
ahoj simcek, co mas s tou spickou?