Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

papaja

baby nasla som o tych perach
Pri tejto metode sa pokozka v oblasti ust neprepichava ani nedrazdi,naopak,osetrenie je velmi prijemne,klientky dokonca hovoria,ze pocas neho relaxuju ako pri masazi
Specialny pristroj pri zakroku vysiela elektr.impulzy vdaka ktory sa kyselina dostane hlboko do pokozky,vyplni medzibunk.priestory a pery tak viditelne priberu
vysledok zbadate okamzite,no posobi prirodzene,kyselina totiz do tkaniva prenika pomaly a rovnomerne akoby sa vpijala po kvapockach
kozmeticka vam usta najskor ocisti,potom ich premasiruje special.pristrojom s gulockou,kt.specialne namiesany koktejl s kys.hylauron.prepasiruje do pokozky
zakrok trva pol hodiny,hned po nom sa da ist do prace
cena 50eur
salon Danky Maslakovej v Bratislave

tot vycuc z EMMY

S1M

Ahh, no dnes si moja spoluziacka vsimla, ze mam inaksi, uzsi nos a hned, dala si si ho spravit? Tak som povedala, ze ano a ona to zobrala celkom v pohode. Hadam to dalej nerozsiri. Nie som si ista..

papaja

sim

povedal,nech sa dojdem ukazat tak v juni lebo je mozne ze mi to este odpuchne ale on by to korigoval dalsou opkou tak uvidim,nechce sa mi do toho,bojim sa jaziev

Jana C

KERINKA
nie je to celkom tak. Jeden deň ťa operuje, druhý deň ideš domov. Ak si zďaleka, tak Ti v mieste Tvojho bydliska vyberú tamponádu (na ORL, alebo na plastike) a na kontrolu do BB ideš až o týždeň. Keď bývaš blízko, tamponádu Ti vyberú v BB