Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
oriesok
ok:)
tina1112
asi ti neodoslalo moj mail s fotkami, lebo mas zevraj preplnenu schranku:(
Liza8 aj ja si potom prosim foto spredu :-) ak nezabudneš.
sim
dakujem simcek, aj ja tebe drzim palce:)...a myslim na tie fotky spredu:))
liza8
Aj ty bakalarkujes? :) Tak to sme na jednej vlne :D Drzim place!
tina1112
Co ti povedali na kontrole?
tina1112
hej, ja viem, ten mlady doktor tam bol zatial na vsetkych mojich kontrolach...je mily, ale vzdy som potom este cakala na kovaca, aj teraz vlastne...kukal mi tu jamku:)...budem rada, ked mi posles fotky- 18mirka@gmail.com, ale ja spredu zatial nic nove nemam, tak len z profilu ti mozem poslat:)...Sim som uz davno slubila, len sa teraz vobec nemam kedy fotit, bakalarsky rocnik a ja mam 5 dni v tyzdni skolu:(...sialeni su...co uz
tina1112
a my sme si posielali fotky?..hm, fakt neviem, ci sme sa stretli. Ked som prisla, bol tam nejaky chlapec s mamou, jedna teta, ujo s dcerou a potom prisla este jedna teta s dcerou, holka s chalanom a nejaky ujo s manzelkou:D....nahodou ako dobre si pamatam...ja som mala cierne gate a taky kockovany tmavomodry top, hnede vlasy a batoh:))
PAPAJA
jazvy z vnútra nosa ti určo vidieť nebude. tej kočke, čo som spomínala, a ak naozaj má nevydarenú plastiku, to museli robiť otvoreným spôsobom, pretože má jazvu zvonka
S1M
to čakanie je na tom najhoršie :/
oriesok
neviem presne kolko je ten rozdiel, ale mne to vidiet aj na fotke (sim):))...prava strana je pekna cela a na lavej mam zobrate viac z chrupavky, takze tam mam taky vpadnuty pasik aj pozdlz kridla nosa:)...len vies, ja som mala na nose fakt velky hrbol, mne musel kovac vela brat...sam mi to povedal, ze si ma pamata aj po pol roku, lebo malo ludi ma taky nos...ja som nikdy nepovedala, ze nie som spokojna:D...spokojna som, lebo aj ked ma tieto chyby je konecne normalny, pekny :D...
....papaja- a preto sa bojim ist aj na tu reopku, aby sa nahodou nieco viac nepokazilo, pretoze pred tym som nemala co stratit, no teraz uz mam ochranarske sklony k tomu nosu...tak si to musim rozmysliet. Keby sa to vsak podarilo, bol by isto lepsi ako je teraz. Operoval by mi iba jednu stranu a zevraj to bude otazka 15 min.
tina
no ja som mala byt o 12 tam, ale nesiel mi vobec bus, ktory sa zevraj pokazil, tak som tam prisla az o 13.30, lebo som im volala, ci mam vobec este chodit a oni povedali, ze hej. Tak som tam bola takmer posledna:)...asi sme sa nestretli