Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

S1M
po ktorej reoperácii? bola som na dvoch :)) to ja už neviem, pár mesiacov to bolo... ak ti to nie je vidno, tak to nerieš

Jana C

PAPAJA
ja som mala opravovanú špičku. Takú obrovskú som ju ešte nemala... No 4. krát už pod nôž nechcem ísť :((

papaja

liza

na tu reopku pojdes teda?
ja by som sa na to dala ale bojim sa tych jaziev....a zase kontroly atd a ide to do penazi cestovanie od nas,ubytko atd..a leto v keli

opravoval tu uz niekomu len spicku v reoperacii?konkr.zuzenie?

Oriesok_

Ako dobre to znie, že na kontrolu. Mna si moj chirurg už na kontrolu nevolal po odstraneni dlahy a je mi to straaašne divne. Je to asi vynimka na celom Slovensku.

Oriesok_

Mne to na fotke nevidno iba v skutočnosti a v zrkadle. Mama mi tiež vravi ak sa jej to opýtam že ona to vidí ten rozdiel. a na fotke je mi to vidno akokedy.

S1M

Baby,
Ja mam tiez to, co pisete oktem tej asymetrickej kosti, ale este tam mam zvnutra opuch tak dufam, ze sa to vyrovna ale zatial to mam asi tak ako vy. Vidiet vam to na fotkach?

Oriesok_

Liza8 a koľko tam maš rozdiel tu prepadnutu stranu oproti tej druhej? Asi 2 mm dovnutra viac oproti druhej strane? Alebo menej? Ja mam to iste asi. Pošleš aj mne prosim ťa fotku teraz po čase ako ti to vyzerá? ďakujem amanda.v@azet.sk