Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Tina11

A je to moc vidiet? Nemyslim z 5cm ale normalne. Ked to porovnas so starym nosom, nestalo to za to aj cez tie nedokonalosti? Alebo ti to nejak deformuje tvar... a co na to doktor?

S1M

Tina11
Ono sa to zacalo kazit ked to odpuchalo. Ked bol na tom opuch tak bol nos pekny hladky a ked odpuchol tak sa objavilo to, kde to lamal - hrbolceky a prepadliny v kosti a prava strana je inaksia ako lava.

S1M

Tina11
Dobry chirurg, to je relativny pojem. Liza8 tiez nedopadla najlepsie. Kym tam bol opuch to nebolo vidiet, teraz po polroku je to hrbolate asymetricke ako koren nosa tak aj spicka. Zacinam kusok lutovat.

Tina11

To by aj mna zaujimalo. Ale tam je asi este opuch po zlozeni dlahy, tak to nie je vidiet. Ale dobry chirurg to nemoze tak pokazit.

S1M

Ja keby som si mala znovu vybrat tak fest porozmyslam, ci pojdem ku Kovacovi. Uplne mi dovrzal kost - koren nosa. Taku hrbolatu a nesymetricku som ju ani pred operaciou nemala!

Tina11

Chcela by som poprosiť niekoho, kto bol operovaný u Kováča o foto po operácii. Za 3 týždne idem tiež, tak pošlem na výmenu. Dík za ochotu.