Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
pravdepodobne malo ludi vie o tomto fore, skoda, lebo z tolkeho mnozstva prispevkov je tu jasne to, ze Kovac v BB je celkom obstojny, ze Kostal z ruzinovskej robi nosy dohora a oriesok by mohol zverejnit aspon inicialy mena toho ruzinovskeho lekara, co mal spravanie nie prilis profesionalne
papaja
ty si pisala ze tesne po OP si mala spicku moc hore? Upravilo sa ti to?
som z Bratislavy, chcem sa vas spytat, ze ci neviete aj o inych lekaroch ako ruzinovskych. Aspon co tu citam, tak dobre skusenosti s nimi nemate. Do BB cestovat nechcem, preto sa informujem, ci Ruzinovska nemocnica je ozaj jedina sanca Bratislavcanov
jana c
ja uz neverim
PAPAJA
hovorím Ti podľa seba, u Teba to môže byť inak... :)))
jana c
no do .....
tak mna porazi,ved to ani nevidno ze boloperovany,vlastne spredu je lepsi sem tam ale zboku z lavej strany je to total rovnake...kaslem na to na reopku nemam nervy ani cas
PAPAJA
ak si mala iba jednu opku, tak asi len minimálne... Môj názor :))
jana
myslis,ze aj ked som uz 7 mesiacov od opky este sa to ma sancu samo nejak ulezat a upravit?
KERINKA
z tvojich slov vyplýva, že nemáš dlho od operácie... Čo si si myslela? Že hneď ako Ti dajú dole dlahu, bude všetko ok? Nos sa môže formovať aj rok.. A smiať sa tiež budeš môcť, ale musíš trochu počkať. To, že Tvoj súčasný nos spĺňa 10% z Tvojich predstáv je síce nemilé, ale musíš si uvedomiť jednu vec. Chirurg VŽDY musí vychádzať len z Tvojho pôvodného nosa, tak nemaj nereálne očakávania a hlavne nestresuj! Normálne funguj. Nezainteresovaní ľudia ani netušia, že si po plastike, tak relax. O pár mesiacov budeš aj tak vyzerať inak
Kerinka koľko maš od operácie? S tou hornou perou som to mala aj ja a to mi povolilo asi o taky pol rok. Takže s tym ti aspon poradim, že to prejde ono je to take stuhnute opuchom... Škoda, že sa musi čakať na reoperáciu aspon rok, ja by som tiež utekala aj hneď ak by som mohla.