Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
kerinka
napisala som ti:)
Jana C
taze nos sa mi moze este zmensit? a za tie 2 mes. si videla vacsi rozdiel, ci ti to odpuchlo len malicko?
TINA11
ŽIADNY makeup ani líčidlá!!!!!!!! Keď pôjdeš z domov, budeš rada, že si rada a nie riešiť korektor a špirálu. Oči aj tak budeš mať opuchnuté a fialové. Ani nechty nesmú byť nalakované.
BarbieOne1
nos sa môže formovať aj rok. Mne najväčší opuch zmizol asi za 2 mesiace, už si presne nepamätám...
BarbieOne1, ja som po operacii tiez kratko, nenapises mi na azet? 1.pusinka1
Ahojte.. Som cca 3 tyzdne po op. Nosik sa mi zda este trochu velky:((
Do kedy zvykne nos odpuchat? Ake mate s tym skusenosti..
skoda, velka skoda, ze nasi lekari nemaju take skusenosti, ako lekari v Amerike :-(((
toto je fakt vydareneee
Hups omylom som tam dala video abdominoplastiky :-D chcela som dať toto forum so skusenostami od inych www.zzz.sk
Neviem či viete o týchto strankach ale píšu tam tiež dosť zaujimave skusenosti
www.youtube.com
www.zzz.sk
Eskimacka ty maš prehľad :-) no veru škoda, že z tolkych operovanych nosov čo sa vykona denne sa tu skoro nikto neozve. Ale videla som nos od Koštala od jednej baby čo mi poslala fotku a nemala ho dohora taky normalny nos mala rovny z profilu, žiaden hrbolček jej tam nenechal.
A v BA je vela sukromnych centier ale nikto ti nezaruči, že sa tomu chirurgovi aj keby bol vychvalovany do neba na tebe ten nos podari. Keď sa bude ponahľať na obed, alebo na inu operáciu, tak sa mu v tej rýchlosti šmikne inak to dlato či čo to majú, keď odsekavaju kosť a maš hneď komplexy ešte väčšie ako maš teraz. Alebo ti odreže viacej z chrupavky na jednej strane. Musíš každemu chirurgovi radšej povedať, že to chceš aj sumerne a bez hrbolčeka, aby ti ho tam nenechal nadalej ale menši. Veď si predsa neplatíme za to aby nam spravili nesumerne a hrbolate nosy.
A ešte na dr Maršala z TT som čitala iba dobre ohlasy, tak veľa štastia pri vybere :-)