Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

janchili

Ahojte :-) dlho som tu nebola.. vidim ze nosy sa stale riesia v plnom prude :-)
Ja som bola na opke minuly rok v oktobri... stale dufam ze sa mi to ece upravi... zda sa mi totiz ze nos mam hrubsi ako pred OP..a tiez mierny hrbik sa mi urobil..aj ked fakt nepatrny..
..ked som bola na kontrole pre mesiacom a pol, sam Dr. Kovac uznal ze mam nos (vraj opticky) nesumerny... jedna strana-kost akoby dobre sadla a druha polka je taka vydutejsia... a je to podla mna vidiet... myslite ze sa to moze este upravit? Dr. mi povedal ze si mam robit 3x denne po 15 min tlakove masaze na tej vypuklejsej kosti... vraj by to mohlo pomoct..ale neviem teda..dost to aj flakam..lebo je to namahave a boli to trochu... ale zda sa mi ze kost je uz tak tvrda ze je to nanic...
Myslite ze ist na 2 OP je moc risk? nemam to totiz moc zle... ale neni to ani super...
No v kazdom pripade to vyzera aspon prirodzene...
Dik :-)

Jana C

S1M
bola som otvorenou metódou druhý aj tretí krát a ľutujem, že ten druhý som s tým súhlasila (tretí krát to muselo byť). Ostala mi jazva a celkovo, čo som čítala a počula, je to rizikovejšie. Tá baba nemala hrozný nos. Naši Dr. robia z horších nosov krásne zatvorenou metódou.

S1M

Jana C
Keby mal lepsi vyhlad na to co robi v otvorenej metode a bola by vacsia sanca, ze to spravi tak ako ma a sumerne, tak by som na to asi pristupila...

Jana C

Ak som dobre videla, tak jej to robil otvorenou metódou!! Nie som lekárka, ale pri prvej operácii by som s tým určite nesúhlasila! Nevedela som, že Amerika na tom ešte frčí...

Oriesok_

Eskimacka
WAW ten nosik čo jej spravili na tom videu je nadherný, taky som vždy chcela a nemam ho tak aj fotku som chirurgovi priniesla ukazať len orientačne s podobnym nosom ako ma ona spraveny a nemam ho tak. Na obrazku ta baba ho nemala nesumerny ani s hrbolčekom malym tak ako ho mam ja :-(. Keď som si pozrela to video tak som mala aj slzy v očiach, že sa to da tak pekne spraviť. Vieš no je to tak ľuto, lebo som chirurgovi verila :-(
A inak baby vam chirurg tiež skušal po operácii nos prstom, keď vam dal dolu dlahu či sa to dobre zrastlo? Mojho nosa sa už ani nedotkol.

S1M

BarbieOne1
Nos by si mala mat uz uplne odpuchnuty po polroku. ak to chces urychlit tak odporucam Wobenzym 3x3 denne. Solarko moc neodporucaju. Minimalne po 3 mesiacoch by si mohla ale naj je po polroku. Ta koza na nose bude este sadat.
Ako ti to dopadlo? Si spokojna s vysledkom?

Jana C

BarbieOne1
nepamätám si presne, či to boli 2 mesiace, ale zhruba toľko trvá, kým opadne najväčší opuch. Určite si to všimneš :) No a čo sa týka solárka.. Vydrž aspoň tie 3 mesiace, minimálne. Nos by nemal byť ani na slnku, nieto ešte v solárku