Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Po operácii som pol roka. A operoval ma taky starši. Už som tu toho tolko negativneho popísala od nervov :-), že radšej meno nespomeniem. Videla som aj pekny nos čo robil, u mňa sa mu trošku nepodaril :-( No a tak ma to štve, už som mohla normalne existovať. A teraz musim čakať rok na reoperáciu
Oriesok
Fuha.. takzko povedat kolko ma rokov:)). Ona ja taka mensia, kratke blond vlasy.. Ja by som jej tipovla tak 35 kebyze ju nepoznam:) ale moze mat tak okolo 40, mozno viac..
Nosne dierky mam skoro rovnake.. Jednu mam trochu mensiu, ale na tej strane vidim este vacsi opuch.
Ty si kolko po op? A kto ta operoval?
BarbieOne1 a kolko môže mať tvoja dr približne rokov? Je to taka staršia pani? Alebo mlada okolo 30? Lebo keď som bola ja na operácii tak tam bola aj taka mlada blondýnka aj staršia ale ta staršia neviem či bola tiež chirurgička. A teraz tvoj nos vyzera sumerný aj nad nosnymi dierkami tie jamky maš rovnake? Ja som ho mala nesumerny hneď od začiatku a to mi zostalo doteraz vobec sa mi to neupravilo same.
Oriesok
Vcera som bola na kontrole a spytala som sa, ze ci je este mozne, ze sa nos zmensi.. Dr. mi povedala, ze skor ako za 3 mes. je zbytocne o tom hovorit, ze este odpuchne a vytvaruje sa:) dost mi aj z neho zobrali-to im verim, lebo som bola v lokalke a vsetko som vnimala.. A potom keby boli nejake nespokojnosti, tak sa mozu riesit.. Povedala to sama od seba:), ona je velmi mila, tak pockam este nejaky ten mesiac a potom uvidim..
BarbieOne1
Neblazni, 3 tyzdne po operacii je malo, tak ako teraz ti nos nebude navzdy vyzerat, este sa zmensi a vytvaruje sa ti, koza musi po opuchu poriadne sadnut ;)
BarbieOne ty potom by si chcela isť na ešte jednu operáciu nosa k tej istej dr? Nebojiš sa jej reakcie potom? Či sa neurazi, že sa ti nos nepači... Alebo ju už tak dobre poznaš, že vieš odhadnuť jej spravanie potom? Alebo už pôjdeš inde?
papaja, S1M :
No neviem ci sa to zmeni...ale mozno ta masaz aspon trochu pomoze... ked sa mozu zuby vyrovnat strojcekom...je to taktiez princip "tlacenia"...
papaja ano, ujo Kovac mi to dovolil :-) vlastne mi to on nakazal... ma sa to robit tak, ze na tej strane kde mas tu kost taku vypuklejsiu, si od korena nosa po celej jeho dlzke (samozrejme iba tu vypuklu stranu) polozis ukazovak po celej jeho dlzke a pritlacis... tak aby si citila tlak... a rob to tak 15 min... ale ja to nevladzem tolko.. som rada ak zvladnem 5 min...
..kazdopadne ublizit to nemoze a nejaku kravinu by mi Dr nekazal..
A napriek tomu ze nemam ukazkovy nos... nemyslim ze je to Kovacova chyba... nemyslim ze by nieco kazil... O tom mnozstve peknych nosov co urobil sa nepise..kto by sem chodil ked je spokojny... proste ako pred kazdou operaciou upozornuju ze za cast je zodpovedny lekar ale z vacsej casti vysledok ovplyvni aj spravanie tela samotneho... a my mame tu smolu ze nase nosy nie a nie ostat sumerne.. za to uz moze nase hojenie atd... kua :-/
janchilli
takze tebe dr povolil tie masaze?ako presne to mas robit?skusim aj ja
S1M
Dakujem za opytanie sa:)
Nos mam trochu mensi, ale cakala som, ze bude doslova viditelne mensi..
Som 3 tyzdne po op., tak dufam, ze sa to este nejako upravi..
Ked nie, tak pravdepodobne pojdem este raz na op:)
Viem, ze pri tej op. robili co mohli, tak nemam nic proti priebehu op., len niesom este uplne spokojna s vysledkom..
Baby aj vas nos tak neskutocne boli, ked idete po vonku a je zima?
janchili
Presne to iste mam s kostou aj ja! Podla mna sa to uz nezmeni :( Je to kost, nie chrupavka..