Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Tina11

Chcem sa spytat, ako ste sa dohodli s chirurgom na tom, aky nos chcete? Chcela by som mu doniest obrazok s takym, ktory ma podobny zaklad ako moj, takze si myslim, ze by sa v pohode dal z mojho spravit. Neviem, ci by som mu to vedela dobre vysvetlit. Len ci na mna nebude Kovac divne pozerat:) Dik.

S1M

Baby, ja mam prave z profilu rovny, len spredu je to taky siroky krivy nos :(
kerinka
Mne odpuchol az po 4 mesiacoch. Dovtedy sa stale menil..

Oriesok_

Ja som si všimla až po troch mesiacoch, že sa mi zužila špička.
BarbieOne1 aku deformaciu v strede nosa má? Mysliš medzi kosťou a chrupavkou navrchu? Mala tam jamu? Alebo hrbolček? Ja mam prave tam hbolček a chcem si ho dať ešte zbrusiť, alebo odrezať :-) to je jedno len nech mam nos z profilu rovno. No a ešte kusok chrupavky mi chyba na jednej strane nosa lebo mi ubral viacej

kerinka

S1M,aj ja som tuzila po malom nosteku :-(. Myslela som ze sa mi zacne pacit, ze bude odpuchat a tak, a pritom zacinam mat pocit, ze miesto toho aby sa zmensoval, zacala sa bambula zvacsovat.Z profilu este vyzera v pohode, ale ta bambula...Ako, oproti povodnemu je to stale lepsie, ale myslela som si, ze po operacii uz bude pekny. Nemusite mi teraz vraviet, ze som kratko po operacii, ze sa este bude zmensovat. Myslim, ze za 3 tyzdne tie hlavne opuchy odisli, a aj ked by sa este zmensil tak to uz iba minimalne.

BarbieOne1

Ona mala svoj nos vzdy maly:), len zacala velmi vymyslat so svojim vyzorom, tak si dala spravit aj nos.. Predtym nemala spicku vobec spadnutu.. Teraz ma asi 10 rokov od op. a veru jej nos vyzera strasne.. Ma ho velmi uzky, maly, spadnuta spicka a vydno deformaciu po op. v strede nosa.. Na dlasiu op. uz nechce ist, lebo sa boji ako o bude potom vyzerat..
(zabudla som, bola 2 x na op. nosa, lebo po prvom raze sa jej nepacil)

Nemusis sa bat, kazdy clovek je iny.. a taketo pripady sa stavaju malokedy..
u nej uz mozno aj preto, ze nebola spokojna so svojim nosom predtym, ktory vyzeral dost dobre:), vies ako to myslim..

Oriesok_

Akože jej padla špička nosa? Až teraz po rokoch? Bože čo všetko ma ešte môže zastihnuť :-) Som myslela že po roku ak je všetko OK sa už nemôže nič stať ako napr to spadnutie špičky. A ešte neviem ku komu pôjdem rozmýšlam nad dr Maršalom, Palenčarom, alebo aj Hedera nemusi byť zly odbornik. A nevieš, či jej pri operácii tej susede aj dvihali špičku? Lebo niekto ju ma poklesnutu od prirody a vtedy ju dvihaju do normalnej podoby, tak je možne, že sa jej vratila naspäť dolu. a komu špičku nedvihali hneď pri prvej op. Tak by asi nemala padnuť si myslim, nie?

BarbieOne1

Ale po pol roku by si mohla ist uz na reopku.
Co mne hovorila vcera dr., tak v takom zmysle, ze v prahe neodporucaju dalsiu op. do roka a pochopila som podla toho co mi hovorila, ze po polroku by sa dalo uz nieco robit s mojim nosom, kebyze niesom moc spokojna..
Ty chces ist opat potom k tomu istemu dr.?

Susede tiez operoval nos nejaky starsi z ruzin. nem. uz pred par rokmi a teraz jej velmi padol, no vyzera to strasne..