Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

liza8

tak baby, ved mne napriklad este aj teraz napucha a odpucha nos, a to uz som kolko po operacii...24.8. ma operoval..cize 7 mesiacov dozadu. Este dodnes citim, ze nie je uplne zahojeny, tak 3 tyzdne ci kolko je tu to jedno dievca po opke a stresuje, tak to nema preco, lebo ja ho mam uplne iny, ako som ho mala 3 tyzdne po.

oriesok
ono to bolo vlastne tak, ze na kontrole bol iny dr., nie kovac, a ja som mu uz na predoslej povedala, ze je tam ta jamka. on mi to poznacil do karty, a teraz, ked som tam prisla, tak si to len precital a povedal, ze som minule mala vyhrady ohladne tej spicky a spytal sa ma, ci sa to zmenilo, povedala som, ze nezmenilo...tak zavolal kovaca a ten mi to kukol a sam mi povedal, ze je tam ta jamka na jednej strane a ze mi to opravi ak chcem, len ze radsej rok pockame, ako sa to este spravi. kovac bol fakt velmi ochotny, na neho nemozem v tomto nic zle povedat. vlastne v podstate to, ze je to jamka a tak, mi povedal on. A ja som mu sama povedala, ze si to este do leta rozmyslim. Takze v auguste tam pridem a bud mu poviem, ze chccem alebo nechcem opravu:)

Oriesok_

LIZA8
Chodiš sem ešte? Chcem sa ťa opýtať, či si ty Kovačovi povedala sama od seba, že by si chcela opraviť tu prepadlinku, kde ti maju pridavať z ucha, alebo to zbadal on sam a navrhol ti opravu?
Sona3 to je hrozne, to snaď ani nebol plastický chirurg. Kde si bola na op.? No ja už tiež nemám dobry pocit z môjho chirurga v telefone, ale ešte neviem či pôjdem k tomu istemu alebo inam. No asi inam. Ja som nemala razštep pery a podnebia, preto ho už takyto obyčajny človek ako ja nezaujima.

peter25

poslal som ti tie fotky...fotky su aktualne, teda zhruba 3 mesiace po operacii...spicka nosa este stale napucha a odpucha podla neviem akeho vzorca, ale je to uz menej evidentne

kerinka

Tina11, mne sa nezvacsili pery ale oci :D. Uz pred tym som ich mala velke, ale teraz mam okale :D. Neviem, ako to je mozne, ale teraz su take vyraznejsie. A este ked ich namalujem a hodin na ne spiralu, tak no velmi sa mi pacia. Netusim, ako je mozne, ze operaciou sa este viac zvacsili, ale je to tak :D. A to som si nevsimla len ja sama, ze ich mam teraz vacsie.

Tina11

Nezvacsili sa vam niekomu po operacii nosa pery? Aspon opticky, alebo sa tou operaciou tak nejak vytiahnu dohora. Vsimla som si to na niektorych fotkach.

S1M

Ja som bola na reoperacii v decembri a stale to nie je zahojene a napuchnute :( Opravoval mi spicku - lavu chrupavku.. Uz tobolo ok a teraz to mam zase citlive a opuch doteraz nezmizol.

Tina11

Neviem, mozno zalezi na tom, ktoreho chirurga si vyberies. Co som citala, vela ludi to nechalo na nom a nos im spravil super. Okrem toho on by ti mal na konzultacii presne povedat, co ti bude robit, aj ked ty si povies aj svoj nazor. Ked citam toto forum, normalne ma prechadza chut ist na operaciu, ked si predstavim vsetky tie problemy potom. Ale predtym som citala forum omlazeni.cz a tam nepisali len tie nespokojne a bolo to take objektivnejsie tym padom.

Sona3

Ešte ma vlastne čaka mala uprava špičky, lebo mi ubral asi viacej z jednej strany, tak mi tam niekto bude musieť pridať kusok chrupavky asi z ucha. To mi opraviť odmietol ale čo už veď mal dosť roboty s tym vyrovnavanim. Toto si pojdem dať opraviť niekde inde niekedy to až tak neponahla.
Dam vam radu, že nikdy nehovorte chirurgovi, že nechate operáciu na neho,lebo čo nemusi to nespravi. Každemu treba povedať, že chcete napr skratiť nos a o kolko, alebo podvihnuť o 2-3mm špičku alebo vyrovnať spredu...