Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oriesok_

No mne ak by aj nechcel spraviť tu jamku, žeby to bolo velke riziko nepodarenia sa čomu nechcem veriť, tak aspon nech mi ho ešte vyrovna z profilu, aby bol rovny a nie hrbolatý. Ja chcem isť ešte raz, mne to neda pokoj.

S1M

Jana C, liza8, Oriesok
Bola som dnes u Kovaca. Pozrel to a vraj je to takto dobre, neidem uz nic spekulovat lebo co reopka, to dalsie jazvy a hrubne koza. Musite pocitat, ze po reoperacii nos zhrubne, takze ak sa na prvej operacii nepodarilo aby ste mali uzku spicku, hrozi, ze pri dalsich to nebude o nic lepsie. Navyse sa to hoji o dost dlhsie ako po prvej operacii.
Teda ak mate nejaku chybu, ktora nebije vobec do oci, ale len vy o nej viete tak reoperaciu NEODPORUCAM! Je tam vysoke percento, ze to aj tak nebude podla vasich predstav.
Som rada, ze som isla na plastiku nosa, je lepsi ako ten stary. Sice nie je uplne podla predstav ale je lepsi a riskovat dalsimi upravami uz radsej nebudem.

Oriesok_

Presne aj ja to tak mam ak by mi pridal do tej strany tak fakt len minimalne aby to bolo rovnake a nebol široký a ak by mi ubral z tej strany ktoru mam zase rovnu tak by bol velmi uzky. Ale zase taky nesumerny ho tiež nechcem. Veď uvidim, čo mi povie nejaky iny chiurg.

liza8

orisok
ja nemam na druhej strane vobec jamku, ta sa mi paci, ale uplne symetricka nie je ani ta, tam je skor trochu vypuklina, ale to je z jazvy. len to sa este casom podla mna moze vstrebat, ved aj tak mi to dost odpuchlo. A k tomu uzkemu nosu...ja sa prave bojim ist na tu reopku preto, aby nebol moc siroky, mne sa paci, ked je teraz taky uzky...teda nie je nejako extremne, povedala by som, ze akurat.

sim
napis potom, co ti povedal:)

Oriesok_

OK Sim som zvedava čo ti povie, snaď ťa nepošle domou s tým, že je to dobre a hotovo, určite si ťa zavola ešte na jednu kontrolu a potom to budete znova riešiť. Išla by si znova k nemu? Ak by ti navrhol dalšiu operáciu?

Oriesok_

Aha tak to je fajn, že dr Kovač nerobi z problemu velke reči... a je ochotný s milym spravanim to opraviť, veď tak by to malo byť, my sme si tu nesumernosť nespravili schvalne, len aby sme chirurgov umyselne otravovali, ako to asi niektorí myslia. A chcem sa ťa ešte spýtať, druha strana vyzera ako? Maš ju rovnu? Alebo tam maš tiež jamku ale nie až taku ako na tej strane čo ti bude robiť? A nemože ti ubrať aj z tej druhej strany? To by si mala asi nos uzky moc však?