Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oriesok_

Tanina
ta vekova hranica je možno aj okolo 70-tky videla som na nete aj take staršie pred a po operácii mohli mať aj 60,65 rokov :-) A to ti tak klesol za tých 10 rokov? Alebo si to mala hneď po operácii?

tanina

jana, no tak snad to stiham, toto by malo byt posledne planovane tehu, ak sa teda nic nestane...ja mam straaaasne viditelne nosne dierky...a spodok nosa, mam na mysli len ten stred dole, medzi nosnymi dierkami, neviem, ako sa to vola odborne, mi visi dole a este k tomu nie je ani symetricky :-(

tanina

jaj, ospravedlnujem sa za to opakovanie, ale nevsimla som si, ze kazdym refreshnutim stranky mi to opat hodilo prispevok....prepaaaaaacte mi to

tanina

ahojte....tak ja som po operacii uz vyse 10 rokov. vtedy som samozrejme automaticky naklusala do ruzinovskej nemocnice a operoval ma fedeles....vrrrrrrrrrrr. isto si viete predstavit, ze vysledok je hrozny :-(
uz som sa chystala, ze pojdem na reoperaciu, ale som akurat tehu...takze zase odklad. neviete, aky je horny vekovy limit?

tanina

ahojte....tak ja som po operacii uz vyse 10 rokov. vtedy som samozrejme automaticky naklusala do ruzinovskej nemocnice a operoval ma fedeles....vrrrrrrrrrrr. isto si viete predstavit, ze vysledok je hrozny :-(
uz som sa chystala, ze pojdem na reoperaciu, ale som akurat tehu...takze zase odklad. neviete, aky je horny vekovy limit?

tanina

S1M

liza8
Jasne, zhrubol a kedze mi opravoval len jednu stranu tak pravu mam uzku a tu lavu hrubsiu a takisto mam odlisne vysoko nosne dierky. A to som bola reoperovana v decembri.