Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

posa

Ahojte, zvazujem operaciu, len ma prekvapilo, ze každý bol u sukromnych ma niekto dobru skusenost so statnou fakultnou nemocnicnou v KE? a keby sa tu nasiel nejaky clovek co bol spokojny v Kosiciach u niekoho bola by som rada :)

liza8

sim
ale co si mi posielala tie nove fotky, tak mi siroky vobec neprisiel, neviem teda ci to fotka skreslovala alebo co....

liza8

sim
vazne? siroky? tak to ja uz potom kaslem na vsetky opravy:D....ja ho hrubsi isto nechcem, mne sa praveze paci, ze je teraz taky uzsi...len skoda ten jamky, hm, tak teraz neviem :-/

Oriesok_

Ak ti ju teraz moc nemenili, že nepodvihovali alebo nemenili ten uhol medzi špičkou a perou tak podla mna by nemala klesnuť. Ale neviem ti presne povedať, možne je všetko. Mne napr vôbec nemenili ten uhol medzi perou a špičkou, to som chcela nechať tak ako som mala svoje, lebo som ho nemala ani dolu ani hore tak akurat a stým som bola spokojna ale po operácii som mala špičku trošku dohora aj dierky som mala vyššie a postupne to kleslo tak ako som mala svoj nos, tak to som rada.
Kde ťa operovali ak sa môžem opýtať? A čo si mala s nosom po prvej op?

vlcik

Oriesok_
mesiac po reoperacii.Prva op. mi totalne znicila nos. Teraz je to super, len sa bojim, ze ta spicka klesne. Myslis, ze sa moze stat, ze zostane na mieste, len odpuchne?

Oriesok_

Vlčik koľko si od operácie? Do pol roka až roka by mala klesnuť. Mne klesla asi po pol roku. Som si to všimla hlavne na nosných dierkach, že ich už nemam tak vysoko

vlcik

Caute baby,

Po operacii ma spicka klesnut- Chcem sa spytat, ci sa niektorej stalo, ze spicka vobec neklesla a zostala v pozicii ako po zlozeni dlahy?