Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ihla

Ahojte. Pripojim sa aj ja k vam, ak smiem :-)
Ja som bola na nose minuly rok v juny a tiez teraz badam zmeny. Lepsie povedane - doteraz (kym som sa sama neodfotila zblizka) som si to asi ani nevsimla, ale mam ho krivy! Ved som ho pred opkou aj mala, no nezda sa mi, ze by mi ho napravili :( kunik!
Takze aj vam sa kazia? Idem si pocitat coto dozadu...

S1M

LEXI 87
To je tazkopovedat, vacsine sa tu nosy zacali kazit tak po polroku az tristvrte roku. Mne sa po 3/4 roku zacal menit.

LEXI 87

Ahojte baby,

som cca. 3,5 tyzdna po OP, a chcem sa vas spytat podla skusenosti, ked som s nosom teraz spokojna, aka je sanca, ze to tak aj ostane, ze sa uplne nezmeni?

dik

Oriesok_

Nie som si ista s tym stehom ale asi ano, lebo ja som mala po operácii uplne v špičke hore taku malu asi 2mm guličku pripadalo mi to akoby som tam mala kusok stehu zvnutra alebo čo, a už to tam nemam vstrebalo sa to. Tak ma napadol ten steh, ale ak som si pozerala hocijake video o tejto operácii tak kto mal tu špičku predelenú tak im ju zošili dokopy aby bola gulata, tak preto ma to napadlo že sa to robi. Inak aj ja teraz keď bolo teplo tak som mala aj nos opuchnutejši a gulatši a ak bolo zima vonku alebo mne bolo zima, tak je mi vidno to predelene

S1M

oriesok
Tam sa dava nejaky spojovaci steh? O nicom neviem. Vraj mi ju vyberal a tak to upravil, lenze ono sa to vratilo aj tak spat a chrupavka nie je znovu taka ako ta, na pravej strane :( Ked je opuchnuty tak je spicka pekne celistva ale ked to odpuchne, mam to na dve polky :( Mna z toho porazi... preco to tak mam?

Oriesok_

SiM a pred reoperáciou si ho nemala predeleny na dve polky? To je divne že ti neostala špička gulata, to prečo? Zabudol ti tam dať spojovaci steh? No musim potom chiurgovi povedať, že nechcem mať potom predelenú špičku napoly ak by mi robil tu jamku, lebo ja mam asi to čo Liza8. Ale možno sa prom takomto zákroku nevyťahuje von chrupavka či hej? LIZA8 nevieš ako ti to bude robiť? Vyberie toi chrupavku zo špičky alebo to ti len vo vnutry nareže a vloži tu chýbajucu chrupavku? ja ho ako mam aj teraz nappoly ale nie je to velmi vidno iba keď sa zahladim, ale na prvy pohlad si to nikto nevšimne no nechcem ju mať ešte viacej potom predelenu, to by som znova šla na opravu ako sa ja poznam.
SIM čom teraz spraviš? Nechaš to už tak?

S1M

liza8
Mam nove foto a uz aj stare, ked mi posles tu tvoju foto spredu tak ti poslem moje pred a po, len to musim este upravit.
Nos mam siroky a navyse, na spicke sa mi spravila taka jamka v strede medzi chrupavkami. Pred tym som to vobec nemala a teraz to tam mam - predelenu spicku na dve polky :( a vyzera to dost divne..

S1M

liza8
Mam nove foto a uz aj stare, ked mi posles tu tvoju foto spredu tak ti poslem moje pred a po, len to musim este upravit.
Nos mam siroky a navyse, na spicke sa mi spravila taka jamka v strede medzi chrupavkami. Pred tym som to vobec nemala a teraz to tam mam - predelenu spicku na dve polky :( a vyzera to dost divne..