Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
oriesok
nos mi rozbijat nebude, ani vytahovat nic, len rozdrvi chrupavku a ako kasicku to tam da:)
sim
a mas ho vazne sirsi po druhej opke? velmi? lebo mne sa ani nezda, neviem, mozno, ze to bude aj tym, že si mi po prvej len vyrezy posielala, tak preto to nevnimam
tina1112
Ja som nastastie citala jeden clanok ako to chodi s tymi agenturami tak som si dala na to pozor. Celkom rozumne veci tam pisali. dufam, ze sa podvodom vyhnem.
Nos? Mam uz fotky pred a po, z profilu perfektny, spredu az tak nie. Mam pocit, ze zalezi podla zakladu, ako ten nos opravia, ze kriva prepazka uz nebude nikdy dokonale rovna... a podobne aj nosne dierky. Je to fajn, ale ocakavala som od toho asi viac... ze bude krajsi.
S1M vidis ja som taka hlupa bola.. ja som tej agenture zaplatila :-) ale co uz ucime sa na vlastnych chybach tak uz nedoverujem a teraz ked je kriza kazdy chce na kazdom zarobit,
moj nos je super.. som velmi spokojna mam ist este 9.9ty na kontrolu
ale uz mi pekne odpuchol a vyzera pekne, co ty?
tina1112
Zas taka hlupa nie som, ze im budem platit. Agentury, ktore maju naozaj zaujem o modelku to pre nu spravia zadarmo, len podpise zmluvu a zaucia si ju a nafotia...
Inak ako tvoj nos? Lepsie? Co ti na to Kovac povedal? Moj nie je v pohode, je nesymetricky, ale Kovac sa tvaril, ze je. Hroza.
heh ze modelingove agentury :-0 ved oni len zarabaju na chuderkach... zaplatis book par tisic.... a potom budes cakat ze ta zavolaju niekde...co je dost mozne ze sa ti uz neozvu...
dalej si zaplatis kurz modelingu co je tiez par tisic...
uz mam stym skusenosti dakujem neprosim.. no je kriza treba zarabat na sliepockach
S1M
ked ta volaju, tak to asi az take zle nieje :-)
To je strasne, mozem ist na modeling, volaju ma ale mam pocit, ze ma pre nos nezoberu, ved je to stale nesymetricka ostara na mojej tvari :( Neviem, ci to mam vobec skusit... Ah, preco :(
Ja by som šla na tvojom mieste až vtedy ak ťa nebude nos bolieť na dotyk, lebo ak ti tam omylom do neho buchne alebo stlači tak to nebude moc prijemný zažitok :-)
Oriesok_
tak ja ho mam v podstate sumerny, len som myslela ze bude este trochu mensi, ale tak nevadi...
Inak kolko musim cakat kym budem moct ist na kozmetiku, lebo plet mam z tych leukoplastov v strasnom stave...
Lexi
ja som tam mala tie nedostatky hneď od začiatku ako mi dali dolu dlahu a keď opuch zmizol tak sa mi to len viacej zvýraznilo. Kto ma hneď po operácii pekny a sumerny nos tak by tak už mal zostať, iba bude menši, alebo užši ale ta sumernosť by mala zostať a kto ho mal po operácii s chybami ako napr ja tak sa to nezmeni samo ako niektorý chirurgovia vravia, že to nesumerne zmizne samo po čase, po roku... nezmizne len sa to potom zvyrazní.