Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

tina1112

S1M ja som robila modelku 4 roky a az teraz som si dala upravit nos :-) nie kazda modelka tam bola najkrajsia a uz mas asi aj vek takze super modelka steba nebude viem o com to je...
dala som si u kovaca spravit nos, dala som si predlzit vlasy, nosim modre ocne sosovky, postavu mam fakt peknu a poviem ti pravdu.. nie som stastna, nic mi to do zivota nedalo, akurat ze sa na mna lepia sami uchylaci
a ked si chcela perfektny nos, tak preco si nesla na nejaku super kliniku, ved predsa kovac uz je stary... si si mala zaplatit poriadne a mozno aj vysledok by bol vidiet

S1M

Hej, neurazte sa, ale vy ste pekni idioti :D Asi tak..
Vobec ma nepoznate a vobec ste nevideli moj nos. Skoda vam tu vypisovat a presviedcat vas, ze moja operacia je nevydarena, myslite si svoje.
Oriesok
Mas pravdu. Keby bol moj nos super, tak nemam s nim problem, nie?
Apropo, fotia ma rozni fotografi, beham po castingoch, asi budem skareda, nie? Tina a peter.. tie vase psychologicke diagnozy vam asi nevysi. Netvrdim, ze som nadhera, ale som pekna ci skor zaujimava, ale ten moj nos tomu neprilepsuje! A vidia to aj ini okrem mna. Aby sa Vam z tych blbych reci este ten vas neporkivil.

Oriesok_

Ja si myslim, že ak SIM nie je spokojna, tak je to fakt viditelna ta chyba ako u mna :-). A pekne spravený noštek doda aj sebadoveru a lepšie sa aj v živote komunikuje s druhými... a aj ten svet je hneď krajši ak je ta operácia zle spravena, tak sme na tom psychicky tak ako pred operáciou. Teda aspon u mna je to zatial tak, že ak bude ta moja operácia už dobre spravena, tak sa chystam na VŠ alebo niečo v živote konečne spraviť, zmeniť bez toho aby som sa za seba musela hambiť, jednoducho s lepšim sebavedomim aj keď je to len nos ktory ma cely život trapil. Takže tak :)

tina1112

S1M inak steba musi mat kovac radost, vecne nespokojna a co ak to nie je v nose? kazda co tam ide s nosom a nie moc pekna tak si myslia ze ak im spravia nos tak budu krasky ako neurazaj sa na mna za to ale mozno je to viac o psychike a koniec koncov + - jeden mm ti na nose ti nezaruci stastie ani uspech ver mi

S1M

Oriesok
Ano, povedal, ze je to dobre ale ten nos je aj tak ako hruska :( jedine co spravil je, ze mi vylepsil profil ale spredu je to stale zle. Lava strana spicky mi vycnieva a klesa. Presne tak ako pred reoperaciou! A dalsou operaciou hrozia vnutorne jazvy a ja mam uz teraz ten nos siroky, to by ako vyzeral po dalsej operacii :( Cele zle.

Oriesok_

SIM
bola si už na kontrole po reoperacii? Ak ano čo Ti povedal? Že je to pekné, už však? Viem ako ťa to štve aj mňa štve, že tam ma tie nesunernosti preto chcem isť znova až kym to nebude OK. Veď nejaka šsnca predsa musi byť aby to bolo už konečne pekné, veď načo sa potom robia tieto operácie? Aby boli nosy nesumerne a krive?

S1M

Strasne som nespokojna s operaciou! Aj po reoperacii je to znovu tak ako to bolo! Je to naspat. Lava chrupavka je uplne rozflakana, prava je tak ako ma byt a navyse moj nos nie je aj tak rovny! Je mi z toho nanic! :(