Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
chcem len varovať všetkých, ktorí sa rozhodujú o výbere lekára, aby sa vyhli firme Chirmed v KE ak nechcú byť nespokojní nie len s novým vzhľadom ale mať aj zdravotné problémy. Robia tam nosy podľa šablóny (však niekomu to zapasuje), vôbec nie podľa proporcií tváre, s prirodzeným výzorom sa môžete vopred navždy rozlúčiť, s jazvami sa tiež veľmi netrápia a či vám náhodou nespôsobia problémy s dýchaním, ktoré ste predtým nemali, ich vôbec netrápi. Každému odporúčam, ak už chce takúto operáciu absolvovať, určite nie na pofidérnych súkromných pracoviských, ale u skúseného ORL lekára.
SIM to na stare kolena sa chcu pačiť :-) Ale tiež im to pekne spravili. A ty teraz ako? Už to nechaš tak? Alebo rozmýšlaš nad dalšou op? Už nemaš prisť ku Kovačovi na kontrolu?
Oriesok
Krasne to vedia spravit ked sa to podari :) Tie babky su tam dobre :D
Pozrite aký pekný noštek jej spravili z profilu taky som vždy chcela :-) a nemam ho :-(
www.facialsurgery.com
liza8
Z profilu je perfektny, spredu mi ide do strany ako bol povodne :( viac k tomu uz nemam co dodat... je lepsi ako stary, ale su tam aj nedostatky - chrupavka v spicke sa neziadane ohla (to uznal aj Kovac ale aj po reoperacii sa to vratilo) a kost nie je symetricky zlomena, ale tak zit sa s tym da... co uz
oriesok
sim ma pekny nos
SIM
Myslim, že nikomu by sa nepačilo ak by sa im nos po operácii znova krivil. Tiež by mysleli na možnosť ako to napraviť. No tie pocity pochopi iba ten komu sa pokrivil naspäť alebo zostal krivy po operácii. Veď ak už sme sa dali na operáciu tak nech je to aj pekné, nie? A nie stale krivo.
Ahojte..som z BA a stale sa neviem rozhodnúť, ku komu ísť na opku.. može mi prosím niekto poradit či do ULK k Dr. Gubovi, prípadne k Dr. Fabrymu, alebo k Maršálovi??? máte niekto dobré skúsenosti, alebo ohlasy?
Vďaka..
Tina
Ale cloveka to mrzi aj ked za to da menej ale su to dost vysoke sumy a od toho aj nieco ocakava, a moje ocakavania sa az tak nesplnili :( Z profilu pekne, naozaj ale spredu takmer ziadna zmena. Potom to mrzi a lutujem, ze som nesla inde, jasne, ze ma to napadlo ist k inemu.. ale na Kovaca tu boli dobre ohlasy. Ja mam asi smolu, ze sa mi krivost vracia, moze to byt, ze nos si pamata povodnu polohu? Snazim sa nad to povzniest ale neskutocne to mrzi.