Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Baby, ako ste to riešili s neprítomnosťou v práci? dal vám doktor PN, alebo ste museli čerpať dovolenku?
a ako dlho ste teda boli doma??
díííík..
Tina
To je super, ze si si dala predlzit vlasy :) hadam sa ti neznicia. Ja zase skusam pestovat do dlzky tie svoje, ale ide to pomaly. Tak su veci s ktorymi som spokojna a s ktorymi nie som. Viem o svojich kladoch a aj zaporoch ale miestami som na seba asi fakt velmi kriticka. Akurat ten nos, na ten som asi najviac zatazena kedze bol poslednu dobu moj stredobod pozorovania.
Tina
Tak ja som strasne na seba kriticka, ale pre to este nepotrebujem psychologa. Na takuto banalitu by nemal byt potrebny.
Hlavne, ze sme vsetci zdravi :) Oproti tomu ako ludia chorlaveju je fakt nesymetricky nos aj po operacii nic... A ano, mam ho lepsi, len som sa asi napozerala vela americkych stranok ako to tam perfektne porobili a cakala som od toho viac :)
Suhlasim s Polinou. Tiez som bola u Kovaca pred 2 tyzdnami, nos mam konecne normalny ale nepochybne som to stale ja, ten povodny tvar zachoval a opravil, co bolo zle. A snazim sa ho zblizka tolko nestudovat, lebo nejaka ta chybicka sa vzdy najde. Tiez som velakrat citala, ze nos sa po operacii vracal do povodnej polohy, telo si proste robi co chce.
SIM
v tvojich príspevkoch som čítala, že si nespokojná s tým, ako tvoj nos vyzerá spredu, pretože je takmer rovnaký s pôvodným tvarom. Ja by som si neželala nič iné, len aby môj nos vyzeral spredu tak ako predtým. Chápem ťa, že sa ti nepáči, ak ti ide dostrany, ale ver, že absolútna symetria je neprirozená a z tváre by priam kričalo, keby jedna jej súčasť bola takáto. Podľa mňa spoznáš dobrého chirurga podľa toho, že tvoj vzhľad len mierne zmení, zjemní, nie že ho zmení tak, že sa nespoznáš, keď sa pozrieš do zrkadla, čo sa stalo mne a s tým sa vyrovnať je skutočne nesmierne ťažké. Keď si pozerám svoje fotky predtým, nechápem, čo som vlastne riešila. A to nevravím o tom, že ťahanie v nose, hlavne v špičke (jazvy) cítim takmer stále, a zmenu počasie viem podľa toho predpovedať lepšie ako Iľko. Z nosa mám jednoducho jednu neforemnú bambuľu, čo som ešte ako výsledok práce MUDr. Kováča nevidela, aspoň nie podľa fotiek niektorých dievčat, ktoré som mala možnosť vidieť. Každá mala nos zmenený len tak, aby sa v základných proporciách zachoval pôvodný výzor tváre.
polina
Ja som bola u ORL primara a aj tak sa nepodarilo. Pravu nosnu dierku mam malo priechodnu lebo je tam kost nejako divne zlomena a chrupavku v spicke mam zdeviovanu. Nic a nikto nam asi nezaruci uspesnu operaciu.
Oriesok
Uz to necham tak, asi to tak ma byt.. Neidem pokusat stastie, aby to nedopadlo este horsie. Lamat kost si znovu nechcem dat a financie na to minat tiez nie takze to necham tak a musim sa s tym bohuzial zosobnit... Asi mi je to sudene...