Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
tina
ja mam na lavej strane to iste,prepadnutu chrupavku a vobec sa to nenapravilo
Danka000 máš pravdu, ja som tam zažila niečo podobne. Za chviľu to tam premenuju na dom hrôzy :-). Lebo je ešte jedno forum kde su skoro same negativne reakcie na ružinovsku pl. chirurgiu hlavne po operáciach nosa.
Ja som bola v štatnej nemocnici v Ružinove na plas. chirurgii a nos mam hrbolaty a nesumerný, takže nie vždy je pravda že v štatnej nemocnici sa zaoberaju urazmi a preto to je potom čo najprirodzenejšie. A navyše v sukromnej klinike sa chodi na kontrolu aspon všade som zatial čitala, že dievčata chodia na kontroly, ja som nebola ani raz, takže žiadna starostlivosť ani ochota už s milým spravanim ako prvy krat keď šlo o peniaze mi v Ružinove nehrozí. Už iba arogantne spravanie a divne pohlady, čo tam zase robim.
suhlasim tu s polinou pozor na sukromne pracoviska.....nie vsetky su dobre,,,,,bezte radsej do nemocnice,tam operuju urazy,,,,ked scete prirodzeny tvar,rozhodne nemocnica,,ked ste si neni ista svojim operaterom tak dotoho nechodte....dalej sa opytaje na moznosti reoperacie,,ci je zdarma....a preverte si nazory o vasom lekarovi,,,mne doktor ukazal i neuspechy,co sa jasne moze stat,preto som nemu sla,ze nesce len vytiahnut peniaze zo mna....varoval ma a vsetko mi upresnil.....no ono je fakt lepsie,ked mas noc povodny tvar,ako ked ti ho pokazia a nejde snim nic robit a vyzeras ako jackson,,,,vela zdarov,ked scete rady email leera@centrum.cz..
na slovensku je dobry lekar vraj minaroviech,ja som si operaciu dala robit v plzni....mala som strasne dolamanu skobu,po uraze,,,ked bol vas nos taky musite sa uspokjit stym ze nebude maly po prvej operacii...moj je rovny,ale stale baculaty,radsej pojdem ale dvakrat,niekedy je menej viac...so rada ze aspon je rovny,,,a doktor co sa specialuzuje skor v nemocnici na urazy,ktomu by som isla.....kebyze niekto chcete do ciech-brno-dr. valka,praha-dr.zaruba,plzen-ten operoval aj mna dr kydlicek,,,
cau ked sa ti to krivi,bez hned za lekarom.moze ti este niak poradit cvicenia proti tomu,ale ked to skopal,pomoze len reoperacia,,,hlavne sa neobavaj,ked ju mas v zmluve zdarma a tvoj doktor ma dobre ohlasy....ked to odpuchne,skrivenia su viacej vidiet....bohuzial po zlozeni sadry je stav nosu konecny...vsetko prejednaj s operaterom,co ti to robil,lebo on dobre sam vie,,,,
ahoj, nevie mi niekto poradit? som 3 tyzdne po operacii a na jednej strane (tam, kde zvnutra rezali) je zvonku taky rez, ktory je vpadnuty dovnutra, stlaca to chrupavku, myslite, ze mi to zmizne, ked mi nos este odpuchne? myslela som, ze jazvy su take vypukliny a ze vznikaju po 2-3 mesiacoch, fakt neviem, co to je
S1M
chcela by som ťa poprosiť o foto tvojho nošteka, ak to nie je problém. Uvažujem totiž o konzultácii u Dr. Kováča, aj keď ďalšiu operáciu si momentálne neviem predstaviť, ale tie nepríjemné ťahania v nose musím nejako poriešiť, ak sa s tým dá niečo robiť. Ty si prvá, od ktorej som tu čítala nie celkom pozitívny ohlas na jeho prácu a preto by som chcela vidieť foto. Nechcem sa už po druhýkrát zle rozhodnúť. môj mail: marcela.poliakova@pobox.sk
mne vypisali PN, a bola som doma 3 tyzdne. Po 2 sice mozes ist do roboty, ale som musela mat este tyzden leukoplast tak som ostala doma.