Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

S1M

Iva
Koli 1mm nechod pod noz, ja mam o 1mm vyssiu jednu nosnu dierku ako druhu, najviac je to vidno na fotkach, ale nebudem riskovat. Mozno ti to opravi, ale vdaka tomu sa ti moze spravit zase nieco ine - napr. vnutorna jazva, zhrubne ti koza a pod.

Iva_

Čaute je prosim vas operácia nosa milimetrova zaležitosť? Ak poviem chirurgovi aby mi ubral z jednej strany nosa nad nosnou dierkou asi 1 mm a aby som to mala sumerne, tak ma nevysmeje? Som po operícii asi rok a nos mam nesumerne spravený, dosť ma to trapi aj keď je to len možno 1-2 mm odlišne, ďakujem

Tina11

scajuska
od obvodnej potrebujes predoperacne vysetrenie, ale mozes si ho dat spravit aj sukromne, ale vyjde asi na 100 eur

scajuska

ahojte vsetci:) chcela by som sa spytat, ze ak chcem ist na operaciu nosa, ci o tom musim informovat aj moju obvodnu lekarku. dakujem

Tina11

papaja
ok, posli foto nech porovname, ci je to to iste. inak aj ja som mala tu stranu inu pred operaciou. mtina11@azet.sk

papaja

tina

dla mna je to preto,lebo na pravej strane som mala uz pred opkou dobry nos,len ta lava bola nesumerna tak sa tam asi viac operovalo a teraz to vidno,ak chces poslem ti foto