Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Oliviaaa

Lexi 87 keby mne povedal, že mi to bude viac vidieť, tak mu poviem aby mi ho vyrovnal. Ale nepovedal, je to naročna operácia a asi sa mu to nechcelo robiť. Čo už.
Ďakujem Karin tak ako sa teraz citim ja pochopi iba ten kto musi chodiť rok do ďalšej operácie s takym krivým nosom. Čakala som že už budem môcť chodiť medzi ľudi a nehambiť sa za seba. No a nič z toho :-(

LEXI 87

Karin xxx

ako mohol byt este trochu mensi, ale inak v pohode, stale je to este opuchnute, tak poctivo masirujem. Ale urcite je to lepsie ako predtym takze som spokojna. A takisto som mala ten problem ze nos bol trosku do strany pred OP (ja som si to ale nikdy nevsimla), chirurg sa ma pytal, ci mi ho ma vyrovnat, lebo ked odstrani hrbol bude to viac vidiet, som povedala ze nie. No a nastastie to nejak extra nevidno. takze ja z mojej skusenosti nemozem povedat jedno zle slovo.

Karin xxx

Lexi 87 no vidiš ja som nemala prisť na kontrolu ani raz :-( a tak rada by som sa ho pri kontrole opýtala na môj problem, či sa to ešte upravi alebo bude treba reoperácia alebo nejake masaže no nič akože som sklamana z prístupu. Prepač meno nechcem povedať, aby to nevyzeralo že ho tu kritizujem, len som sa na to mala asi opýtať vopred či su aj kontroly, no nenapadlo ma to, myslela som, že je to tak u každeho.
Oliviaaa hrozný príbeh ani sa mi nechce veriť že ťa operoval plesticky chirurg.
Lexi 87 a ty si spokojna s vysledkom operácie?

LEXI 87

Karin xxx

ahoj, neviem u koho si bola, ze tak negativne hodnotis ruzinov, ale ja som tam bola spokojna po 2 mes od operacie som bola na kontrole a za mesiac mam dalsiu.

Oliviaaa

Karin ty si tam tiež bola na operácii, v Ružinove? Ja ano ale mi chirurg nespravil nos pekne rovny spredu aj zboku tak ako som si predstavovala a ako mi to kreslil, že podla linii tvare, oči... tak som mu verila a nechala to na neho, veď vidi aj sam čo treba vylepšiť a ako ma vyzerať normalny nos. No a dopadlo to tak, že tam mam menši hrboľ a spredu krivy akoby ma operoval opitý a nevidel na to dobre. Ani žiť sa mi nechce keď vidim ako to dopadlo a na fotke mam nos akoby mi niekto do neho vrazil z jednej strany. Mala som ho trošku do strany aj pred operáciou ale nevedela som o tom, celý život som to nevnimala a nevedela som ani že sa mi to potom tak zvirazni ak mi ho nevyrovna. No hroza už tam v živote nevkročím. Neviem komu mam isť na reoperáciu ale na 90% pôjdem k dr Kovačovi už sa bojim niekomu veriť, ale musim isť takto nechcem žiť.
Nemali by tuto pracu vykonavať ti čo ich to nebavi, lebo potom namiesto toho aby pomahali k lepšiemu sebavedomiu a vzhladu tak ho zničia ešte viacej, lebo pre mňa bol napr velmi doležitý ten pekný nos po všetkych tých rokoch posmievania napr v škole aj v autobuse som započula raz niečo. Bolo mi z toho smutno, keď som videla nejake dievča s pekným nosom. Tak si určite viete predstaviť ako sa citim keď moja operácia nedopadla normalne.

Amanda_

Lucia2 kamaratka bola u Maršala, je to ževraj detailista :-) skus jeho, videla som ju ako to ma spravene a ma krasny noštek.

Oriesok_

Karin aj maš pravdu :-)
Liza8 ešte sem chodiš? Ako si sa rozhodla, Pôjdeš na tu reoperáciu? Rozmýšlam, že ak by som to nemala tak ďaleko zo zapadneho Slovenska na stredne, tiež by som išla k dr Kovačovi. To je super, že ti neodmietol opraviť tu nesumernu stranu. Napíš potom aj ako to dopadlo ak by si nahodou šla na tu reoperáciu. Pa.

Lucia2

Karin ďakujem ti za odpoveď. Nevedela som že tam je to inak. Pre mňa je veľmi dôležita aj kontrola ak by mi povedali, že mam prisť napr po mesiaci, alebo dvoch, troch alebo po pol roku. Bolo by pre mňa jednoduchšie hneď povedať problem ak by nahodou bol. Takto neviem či by som mala odvahu ak by sa mi niečo nepačilo na nose isť tam len tak sama od seba.

Karin xxx

Lucia a kam pôjdeš na opravu ak sa ti nahodou nebude noštek po operácii pačiť? Ak to chceš isť do ružinova tak neviem, nehovorim, že nemusiš byť spkojna s vysledkom operácie, možno budeš, ale ak nahodou, nebudeš tak musiš isť inde. Choď radšej na nejaku sukromnu kliniku, je to tam sice drahšie ale v cene je aj kontrola.

Lucia2

Ahojte všetci, chcem sa opýtať či tu bol niekto na operácii nosa u dr Hajeka. Rozmýšlam nad ním, ale zatial neviem. Alebo potom bol niekto u dr Chovana? Obaja pracuju v BA, Ďakujem.