Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

peter25

juraj,

ja mam po operacii dnes 5 mesiacov a 3 dni. Az dnes mozem povedat, ze nos mam po operacii super, uz sa mi donho aj vracia cit, napriklad nemam divne pocity v nose ked sa bozkavam :D. Mozes sa pripravit, ze nos este bude pracovat, bude reagovat opuchom pri zmene teplot, bude ta vselico tahat atd. Ale po case to bude OK. Ja mozem pozitivne zahlasit, ze mne tato operacia sposobila malu zivotnu revoluciu, radsej sa fotim, radsej sa na seba pozeram, konecne dycham nosom a nie ustami ako taky somar. Mna operoval Doc. Dolezal na Antolskej a dodnes som mu zaviazany.

Lucia2

Lexi 87 prosim ťa, alebo mi napíš na mail a neposlala by si mi aj foto tvojho nosa pred a po? Chcela by som vedieť ako to maš spravené. Ak chceš ak nie tak nie :-).

19Juraj86

Caute ludia
Som vyse 2 tyzdne po operacii nosa.Dlahu mi davali dole asi pred 4 dnami.Ale este mi ho ten doktor zlepil paskou no a dam tu pasku po 3dnoch dole a ta spicka mi vyskocilo trochu dopredu a pozeram ze tu kost mi ale dost vysekal, ale tak ta spicka je aj opuchnutaa teda cely nos je opuchnuty chcem sa spytat ci je to tym opuchom ze tak spicka vybehla von a to teda odpuchne alebo to tak zostane a teda ten nos neni rovny tym padom lebo ta spicka je trochu vyssie tak dohora a von potom horna kost je odost mensia a spicka dlhsia neni ten nos vobec rovny...
Stalo sa toto uz niekomu???A operovali ma v BB, doktor Cerven...

S1M

Oliviaaa
To je aj moj pripad, Kovac je super doktor, ale moja chrupavka sa mu akosi nepodarila, uplne mi jednu stranu dokazil, vobec to nie je tak ako ma byt. Taha ma to v nutri a vytrca mi ta chrupavka v spicke. Lepsie to uz ani nebude, ae tak mohla som to vediet? Inak ostatne je v pohode, ale toto mi neda pokoja. Nikdy to nebude ukazkovy nos. S takym peknym som sa mala narodit aby bol ukazkovy a sumerny.

Oliviaaa

Veru divne, preto si treba dať pozor komu sa zverite do ruk, lenže dopredu nikto nevie ako dopadne. Jeden vam nepovie všetko ako napr mne, že mi ta krivosť bude ešte viacej vidno, iny vam to povie alebo spravi sam od seba pekný rovny nos aj spredu. K ďalšiemu sa nechodi na kontroly iný si pacientov volaju aj po mesiacoch... akože to som mala obehať všetkých tam nie? Napr 20 ludom spravi nos ukažkovy a jednemu nie lebo nema svoj deň alebo nema naladu v ten deň operovať, kvôli sukromným problemom, alebo neviem čo si o tom mam myslieť. Ale už mi je to jedno, viacej tam nevkročim nikdy. Už len preto, aby som tam nestretla môjho chirurga napr na reoperáci u ineho :-)
Takže pôjdem sa spýtať do BB ku Kocačovi, lebo mi treba asi aj prepažku zoperovať. Majte sa.