Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahojte, tak este raz by som sa chcela spytat na radu, bola som raz na operacii nosa, kde mi aj lamali kost, vyzera lepsie ako pred operaciou, ale chcela by som ho este trochu zmensit, pretoze sa mi zda stale velky. Chcela by som byt s tym uz uplne spokojna, ked som sa do toho dala. Ale moj doktor mi to neodporucal. Lenze vzdy ked sa divam do zrkadla, tak ho chcem este trochu zmensit a stale nie som uplne spokojna a stale rozmyslam, ci mam ist na reoperaciu alebo nie.
TCHIBO
ahoj, ja som tiež bola u Kováča, tiež som mala napísané ETA a bola som v celkovej, tak sa nemusíš báť. Na konzultáciu som bola objednaná, tak sa mi venoval, aj keď som odtiaľ odišla s plačom :))))
tchibo
Ak sa nemylim, tak ETA je celkova anesteza.
Neboj, Kovac je super. Mne to sice uplne nevyslo, lebo mam pokazenu lavu cast nosa a spicku na dve polky, ale aj tak je to lepsie ako bolo. Tiez mi ho aj lamal, aj prepazku som mala krivu a poklesnutu spicku ;)
Ahojte, mozem sa pridat do diskusie? Chcem si dat urobit nos, aj kvoli krivej prepazke, ale hlavne, ze ma hrbol a je krivy skoro do S a s velkou bambulou:) Bola som u Dr. Kovaca, pokukal a bude treba toho urobit dost, aj kosti zlomit, zuzit, aby nebol po odstraneni hrbolu zase siroky. Nemala som ziadnu foto, ale viem presne ako by som chcela, aby moj nos vyzeral -z profilu. Povedal mi, ze robi nos tak, aby sa hodil k tvari a vyrazne nezmenil vyzor. Co si mam pod tym predstavit? Trosku ste ma znepokojili, ze ste s vysledkom nespokojni. Moje stretko s nim bolo tak narychlo a neplanovane, lebo manzelovi robil tiez prepazku, tak som sla s nim. Ako u neho prebieha konzultacia? Bavili ste sa aj nejak blizsie, pripadne ukazoval Vam nejake foto, pripadne kreslil? Kto ste boli u neho, mohli by ste mi prosim poslat foto pred a po? Idem az 06/09 na OP, ale chcem mat v tom jasno. Ved ide o vyraznu cast tvare. Navyse ja som strasny bojko, tak dufam, ze ma odhodlanie neopusti. Ozaj, neviete, co znamena septorinoplastika v ETA? to ETA neviem co je. Manzela robil v celkovej anesteze a ten mal napisane CA. Vdaka a tu este moj mail: lenitnes@gmail.com
Aky pekný nos spravili tejto babe. Ona ho mala celkom pekný aj predtým ja ak by som prišla za tým mojim chirurgom s takýmto malým hrbolčekom, tak by ma učite neoperoval. Ale velmi pekne ho ma spravený, rovný a sumerny a pekny aky som vždy chcela. Ach jaj, no škoda peňazí čo som dala v ružinove
Tu je to video:
en.sevenload.com
No atestaciu z plastickej chirurgie ma, moj nos sa mu dost pekne podaril, ano nieje uplne sumerny, ale je to prirodzeny nos, nieje to stonka s dvomi durkami po bokoch, to co som na svojom nose neznasal, je prec,a ja som stastny. No a co sa tyka Doc. Dolezala, treba sa spytat priamo jeho.
chcem sa len spytat na radu, bola som raz na operacii nosa, kde mi aj lamali kost, vyzera lepsie ako pred operaciou, ale chcela by som ho este trochu zmensit, pretoze sa mi zda stale velky. Chcela by som byt s tym uz uplne spokojna, ked som sa do toho dala. Ale moj doktor mi to neodporucal. Lenze vzdy ked sa divam do zrkadla, tak ho chcem este trochu zmensit a stale nie som uplne spokojna a stale rozmyslam, ci mam ist na reoperaciu alebo nie.
ahojte
Peter25
A nevieš či dr Doležal robi aj esteticke upravy nosa? On ma atestaciu aj plasticjkej chirurgie? Či by vedel upraviť aj chrupavku do normalnej podoby. Ja som po operácii v Ružinove operoval ma asi "plasticky chirurg!, no ma to na razitku tak asi ma operoval plasticky chirurg. A dopadla som tak, že mi nechal nos nakrivo, chrupavku mam nejaku divno nesumernú aj špičku mam akoby predelenu napoly. No mne tato operácia zmenila život len k horšiemu, nevychadzam veľmi von na nejaku zabavu napr, lebo nato nemam naladu vôbec ,tak isto ako pred operáciou stale čučim doma. Iba do prace idem to je všetko.
Planujem isť k dr Kovačovi, no ak si pomyslim na tu dialku tak sa mi tam moc nechce cestovať z BA. Ale ak by to zato stalo, tak aj ano. No netušim či je aj v BA ešte niekto kto by mi vedel spraviť normalny nos. tak si mam aj trošku potešil s tým dr Doležalom.
Lucia2
ahoj mas to v maily