Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

mrkvus

tchibo,

poslala som ti foto, čakám tvoju :-), ale tej prvej sa nezľakni, to je pred opkou, tá druhá je po opke, tuším september :-)

mrkvus

tchibo

no za kováčom som ešte nebola, najskôr si chcem zistiť u báb, kt. boli na opke, či také niečo mali, či sa to dalo odstrániť, a potom sa rozhodnem, čo budem robiť, ... foto ti kľudne pošlem, ale pošli aj ty, ok?

Ja som veľmi spokojná, ako mi dr.Kováč spravil nos, podľa mňa je špičkový, má veľmi príjemný prístup, aj opka bola v pohode, len ma to štve, lebo neviem, prečo sa mi to vytvorilo, po tak dlhej dobe po opke, dúfam, že to časom zmizne, uvidím, ....

mrkvus

oriešok,

no.. ja presne neviem, čo to je, neviem to pomenovať, ale asi to bude žilka, kt.pracuje cez deň, lebo ráno, ako vstanem, tak to tam nemám.
Dnes napríklad to je vidieť len minimálne, aj keď na dotyk to cítim, nie je to až tak strašne vidieť.
Kosť to asi nebude, lebo keď si to stlačím, tak je to mäkké, a vôbec to nebolí....mám to na mieste, ako začína prechod na špičku.....

Oriesok_

Mrkvus a ty tam maš krivu kosť naboku? Alebo tam maš akoby tuk? Lebo ja mam niečo podobne aj keď je to asi 2 mm na fotke je to vidno dosť. Ja ak si natiahnem s prstom kožu na tej strane tak kosť mam rovno, ja tam mam akoby tuk alebo čo. Potom ak by si išla nahodou k dr Kovačovi sa nato opýtať, napíšeš čo ti nato povedal? Ďakujem.

Oliviaaa

Tchibo mne dr vravel, že si môžem priniest aj obrazok aku mam predstavu, tak som mu ho priniesla tak orientačne aký by som chcela nos a predsa mi nos nechal nakrivo do strany len prero, že som mu nepovedala, že chcem aj vyrovnať spredu. A ta baba na obrazku ho mala krasne rovný a sumerný spredu. Tak neviem o čom to všetko bolo, zbytočne nervy teraz mam lebo sa mi to zvýraznilo po odstraneni hrbola a ja sama som ani celý život nevnimala, že ho mam nakrivo až teraz. A citim sa asi ešte horšie psychicky ako pred operáciou, keď som tam mala ten hrbol. No aspon som mala nos aj pekne sumerny a nebola mi tak vidieť ta krivosť. Teraz mam nos nesumerný a ešte k tomu sa mi zvýraznil do strany. Takže mu povedz radšej všetko ak keď ti to bude trapne.

tchibo

Ahoj Mrkvus,
a nebola si za Kovacom, ze co to moze byt a co s tym? Ja by som to asi najprv s nim riesila.
Prosim Ta, nemohla by si mi poslat foto pred a po? Rada by som vidiet, ze ako Ti to urobil Kovac. Dakujem, tu je moj mail> lenitnes@gmail.com

Tak dam na Vase rady a presne mu poviem, ze co by som ako chcela urobit. Hoci uplne presne to asi ani sama neviem, ale mam jednu babu pred a po opke a tak nejak to so mnou vyzera a ten vysledok sa mi velmi paci.

mrkvus

Ahojte baby.

Nie som tu nová. Mala som operáciu 15.4.2009, u dr.Kováča, mala som veľmi hrboľatý nos, proste som vždy vedela, že chcem ísť na opku. Urobil mi veľmi pekný noštek, so všetkým som bola spokojná, ale asi pred 2-3 mesiacmi sa mi urobila na ľavej strane nosa, skoro v strede taká mala hrčka. Je to hlavne vidieť na slnku, a viac poobede, ako ráno, ráno ten hrbolček skoro ani necítim, ale viem o ňom a mám z toho nervy. Bola som veľmi šťastná, že som tú opku podstúpila, ale teraz som nešťastná kvôli tomu hrbolčeku. Mám z toho nervy, ... týmto by som Vás chcela poprosiť, či máte skúsenosti s takým hrbolčekom po opke, čo ste s tým robili, či ste boli na druhej opke, alebo čo mám robiť, ... prsím poradte.. budem vdačná za akúkoľvek radu, skúsenosť, ... ďakujem vopred.

Oriesok_

Ahojte par dní som tu nebola :-) No dosť sa tu toho zatial popísalo.
Iva ja mam ten istý problem čo ty s tou nesumernosťou. Operácie sa bojim ale asi pôjdem k niekomu inemu sa popýtať tiež môj dr nebol z toho nadšený že by to mal opravovať. Reoperácia sa neplatí, tak to bol podla mna dovod, sa mu to už nechcelo. Nechápem to veď šanca musi byť to sa môže stať hocikomu a to akože už budeme do konca života takto?
Liza8 ak budeš mať po reoperácii ozveš sa sem prosim ako ti to dopadlo? Tebe to ide dr Kovač opravovať, tak som zvedava. Dik

Iva_

Hej povedz radšej všetko čo chceš spraviť, lebo je možne, že ak nepovieš vyrovnať nos spredu, tak to ho necha nakrivo. Alebo povedz aj že nechceš aby ti špička potom vyzerala akoby predelena napoly, dalej sa spýtaj ak nechceš nos skracovať, že sa ti nezda dlhý tak či po odstraneni hrbola nebude vyzerať opticky dlhši, že či aj skratiť netreba... Ja som zistila až neskoro že to všetko treba hovoriť. Akože mal by to vedieť on sam, veď oni vedia ako ma vyzerať normalny nos bez chyb, ale bohužial niektorým to musiš povedať do detailu. Neviem ako je to u dr Kovača možno on hneď robi pekný nos aj keď mu všetko nepovieš, bude vidieť čo treba upraviť. Ja som bola v BA a zistila som neskoro že som mala všetko povedať, no nenapadlo ma to, veď určite vie ako to ma byť som si myslela.
Inak nikde som nepočula žeby sa niečo podpisovalo ak by si chcela pripadnu opravu, neviem. Mne dr nedal šancu na riešenie problemu, teraz musim do konca života žiť s nesumerným nosom. Ale veď je robený čo by som chcela a to nikdy asi nebude ako prirodzený nos od prirody.

tchibo

Baby na co teda vsetko treba DR. upozornit, ze co chcem vsetko urobit? To mu vazne mam povedat, ze vyrovnat hrbol, zuzit nos, zmensit spicku... Ja som sa nakoniec este raz objednala ku Kovacovi na konzultaciu. Proste mi to nedalo a chcem vidiet aj foto. Zatial som videla len jednu opku od Marsala (jedna zlata baba mi poslala) a to vyzeralo super.
Ozaj a ETA je celkova anesteza -uff, odlahlo mi, trosku.
Ozaj a podpisovali ste nejaku zmluvu alebo nieco, na zaklade coho je mozna aj reopka, ak nieco nevyjde? vdaka