Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Ricchi

Ahojte,bol som na operacii u Kovaca,ale neplatila mi to poistovna,hradil som si to cele sam,pretoze som okrem vyrovnania prepazky chcel aj esteticku operaciu.S tou prepazkou som naozaj spokojny,uz nevyzera vybocena,ale spicka mi stale uteka trocha do kriva a ani zo spodnou castou nosa mi nerobili nic,aj ked som to vravel.Chcem sa spytat ake mate Vy skusenosti,ci sa za reoperaciu nieco plati,alebo ci existuje nieco ako reklamacia operacie.Dakujem..

peter25

Michael Jackson zacal tak ako vy tu viacere, ktore absolvujete reoperaciu kazdu chvilu, kvoli tomu, ze sa Vam nezda, ze lava nozdra sa zda o milimeter insia od pravej. Ako povodom cernoch mal omnoho slabsiu chrupavku, a trpel tym, ze mu spravili prilis velku resekciu, cize odobratie tkaniva-chrupavky, robili mu viacere osteotomie, lamanie a zuzovanie kosti, a nos ako taky je velmi citlivy. Neskor uz nemali z coho nadrabat, a preto mu do nosa vlozili Med Porovy implantat, ktory sa prerezal v dosledku zuzenia koze von. Az jeden nemecky znamy chirurg, profesor Werner Mang mu doslova vyskladal spicku nosa z chrupavky ucha, a pokial si pamatam spravne, vyslednu formu potom dotvarali dhermafillerom. Ale kde nic nieje, tam uz novy a normalne vyzerajuci nos neposkladas. Prilisnu resekciu bolo vidno u neho najma po bokoch kridlovej chrupavky, kde sa mu doslova pri vdychovani prepadala koza dovnutra.

mrkvus

tchibo

som rada, že sa ti foto páči, ja som veľmi spokojná, len teraz tá hrčka.... no, uvidíme, ... neva tak pošli aj teraz ako vyzerá tvoj nos, som zvedavá

tchibo

Mrvus, dakujem za foto. No super vyzeras!!! Vazne uzasna zmena. Ja Ti zatial mozem poslat len foto pred. Na foto po si musim pockat do semptembra. Ale velmi si ma potesila, konecne nejaka baba, co bola u Kovaca a ten vysledok vyzera vazne super.
Oriesok a ty si bola u koho na opke?
Ozaj a neviete mi povedat, ze kedze uvazujem aj nad zvacsenim prs, ze kolko treba mat medzi tymito opkami pauzu? Viem, ze sa to moze urobit aj naraz, ale asi by som radsej postupne, nech to nie je pre telo taky sok.

Oriesok_

Baby neviete prečo mal Jacksom taký nos? :-D Mal vela operácii, ževraj minim 10 a žeby mu ho jazvy tak zdeformovali? On mal miliony a ak by chcel si mohol dovoliť aj toho najdrahšieho a najskusenejšieho chirurga .Lenže mu už asi nikto nevedel dať nos do normalnej podoby, kvoli jazvam nie?