Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Polina
čo by si si chcela dať u Kovača opraviť? Načo konkretne ti povedal, že si maš zvyknuť? Dik
je tu niekto, kto absolvoval opakovanu operáciu u MUDr. Kováča po zbabranej opke u iného?Každý tu Kováča ospevuje, videla som aj niekoľko fotiek jeho pacientiek a skutočne sa mi páčilo, ako robí, hlavne sa mi na tých foto zdali zmeny prirodzené. Ja som po operacii, ktora ma zmenila, je to horsie ako predtym, co uznal aj Kováč a napriek tomu, ze mi najskor dal nadej, ze s tym vie nieco urobit, mi teraz tvrdi, ze si na to mam zvyknut.Preto by som chcela vediet, co dokaze vlastne napravit.
LIZA8
do stredu špičky
jana c
no tak vies, ja si tu zase vsetko necitam, mozno si niekedy pisala, je tu toho asi milion popisane. Ale mna skor zaujimalo, ze kde ti ten step daval? Ci po bokoch na chrupavku alebo do spicky? Alebo ani sama nevies???
LIZA8
písala som sem už X krát, že mám štep z prepážky.. Operoval ma Kováč. Neviem, čo presne mi tam robil, len mi po opke povedal, že mi zobral štep a vymodeloval mi novú špičku, lebo s tým, čo som tam mala, sa už nedalo veľa spraviť. Som 14 mesiacov po opke a špička zatiaľ drží, tak to hádam bude OK. Len mi v týchto horúčavách opúcha
jana c
tebe pridaval step na tie kraje??? a to hovoris az teraz???:D...ved ja sa tu stale pytam komu to robili...napis mi prosim ta aspon to, ci sa to podarilo? robil ti to kovac alebo ten druhy doktor, co ta operoval ako prvy??? bolo to v pohode? lebo ja sa prave toho obavam, aby to nedopadlo zle...moc moc dakujem...len este na toto mi prosim ta odpis...ak ti to nebude vadit, trosku obsirnejsie..ahoj:)
LIZA8
vôbec netuším, spýtaj sa doktora, ten tomu lepšie rozumie. Ja som mala braný štep z prepážky...
jana c
ja mam zase iba z jednej strany viac ubrate na chrupavke, to mi robi jamku, ale bojim sa stepu z ucha, predsa len sa to nemusi podarit, ale tu jamku mi dost vidiet. Som rozmyslala, ci ked mi upravi spicku (skrati a teda trochu zdvihne), sa ta jamka trochu nestrati...nevies mi poradit? Lebo keby sa to malo este viac zvyraznit, tak to by sa mi veru vobec nepozdavalo :D...takze chcem vsetko vediet, aby som sa vedela rozhodnut:)
Nie. Neviem presne, ale mala som veľa ubraté z krídel a s tým, čo som tam mala sa už nedalo veľa robiť, tak mi musel spraviť novú špičku. Tretia operácia bola po 11 mesiacoch, druhá po 3,5 mesiaci. Nehrubol mi nos. Kosť je v pohode, až na drobné nerovnosti, ktoré sa prejavili po tretej operácii a špička je stále rovnako masívna ako predtým