Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Dalis

Peter25
A ešte niečo :-)som zabudla, hovoril si s nim ešte pred operáciou, napr v deň prijatia alebo v deň operácie? Že aký ten nos chceš mať? Alebo ste sa dohodli pri konzultacii a potom si ho videl až na operačke? To by bolo dosť krute, lebo pri konzultacii mu možno ani zo stresu nepoviem všetko.

Dalis

Peter25
všimla som si ak som si čitala dozadu teraz prispevky, že si bol u Doležala. O tom kedy sa k nemu môže isť na vyš. už viem ale chcela by som sa ťa opýtať on robi aj esteticke operácie nosa? Ma atestaciu z plastickej chirurgie? Ako si spokojny s vysledkom? Prosim nepošleš mi foto po operácii z profilu? Dakujem velmi
dada7762@azet.sk

Dalis

Prosim vas ak tu bol niekto na operacii u dr DOLEŽALA na antolskej ako sa k nemu dostanem? Teda v tej nemocnici kde presne je? Na ktorom poschodí alebo v ktorej časti tej veľkej nemocnice? Nikdy som tam nebola a musim isť k nemu na operáciu. Je to dobrý odbornik aj na esteticke operácie nosa?
Musim sa u neho na vyšetrenie objednať? Alebo môžem prisť s odporučankou v ktorýkolvek deň, sama od seba?

Nattys

Polina tak to je mi luto že si tiež dopadla tak zle. Operovaný nos môže vyzerať aj prirodzene a pekne, to už zavisi od šikovnosti chirurga. Ale ani tomu najlepšiemu sa to občas nepodarí, no bohužial niektorí sa tvaria že je všetko v poriadku a pekne aj keď to tak nie je. Lebo pri reoperácii zadarmo sa do toho asi väčšine nechce a radšej sa vyhovaraju... lenže myslim si že by to tak nemali brať. Mne by sa tiež ani žiť nechcelo keby ma chirurg odmietol a nos by bol nejaký strašný k tvari.
Ja idem tiež na reoperáciu, lebo sa mi spravil na chrupavke hrbolček a nechcem ho tam. No chvalabohu mi ho opravi, tak sa tešim.

Nattys

Polina kde ťa prosim operovali? Meno asi nepovieš však? Aspon mesto, ďakujem.
Ja by som chcela taky leukoplast ako maju oni taky telovej farby, nie biely a je tušim papierový. kde ho mam zohnať?